In het kader van het 10-jarig bestaan van Flow is in 2012 de Club van 50 opgericht. Dit is een groep betrokken personen (o.a. alumni, vrienden van de vereniging en reguliere leden) die jaarlijks een donatie van €50,- maakt aan Flow. In ruil hiervoor ontvangen de leden een prominent plaatsje op onze verenigingskamer en een jaarlijkse Club van 50-borrel, om samen met het bestuur de huidige gang van zaken alsmede de toekomst van Flow bespreken. Niet alleen blijven zij op deze manier op de hoogte van Studievereniging Flow, zij zijn tevens vrij om hun ideeën of adviezen aangaande de vereniging aan het bestuur te geven.

Hieronder stelt de Club van 50 zich graag aan je voor!

12088196_1028300820549019_8244103042868439679_nTeun Vugts, Vicevoorzitter 2011-2012
“I’m simply the best, better than all the rest. Better than anyone, anyone I’ve ever met. I’m stuck on your heart, and hang on every word you say. Tear us apart, baby I would rather be dead.”

Flow: de beste tijd uit m’n leven.
Waarom ben ik lid? Ik heb het hele concept van de Club van 50 zelf verzonnen, hihi.

 

 

Iskander demaster student Tilburg University Lange, Voorzitter 2013-2014
Ik ben Iskander de Lange, masterstudent in de richting Human Aspects of Information Technology en ben ik voorzitter van dit mooie clubje geweest in het jaar 2013-2014. In mijn eerste twee jaar heb ik samen met de Eerstejaarscommissie (eerste jaar lid, tweede jaar commissaris) er mede voor gezorgd dat de eerstejaars fraaie activiteiten aangeboden kregen en heb ik logischerwijs deelgenomen aan allerlei mooie activiteiten als studiereizen (Dublin, Praag), een verenigingsweekend (Den Haag) en natuurlijk de wat kleinere bezigheden. Na die twee jaar restte mij een laatste stap: zetel nemen in het Dagelijkse Bestuur van Flow, en dat bleek een van de betere keuzes te zijn in mijn studententijd tot nu toe. In die drie jaar bouw je niet alleen een ongelofelijk mooie band op met de mensen die je leert kennen, maar ook met de vereniging zelf, al haar mooie activiteiten en natuurlijk ook met Van Horen Zeggen (waar ik op het moment van het schrijven werk, há. Moet je nagaan wat voor band je dan opbouwt). En tja, waarom lid worden van de Club van 50? Twee redenen. A: Flow heeft genoeg voor mij betekend. Hopelijk kan ik op deze wijze iets voor de vereniging betekenen, ook als ik na mijn studentenleven minder bij Flow betrokken raak. B: Het is echt heel leuk om je naam en functie op een kek mooi bordje te hebben.

 

Michael Langendoen, Introcommissaris 2013-2014
Ik ben Michael Langendoen en inmiddels ben ik een hardwerkend burger die nog weleens met weemoed aan zijn luie studentenleventje terugdenkt. Vanaf mijn eerste jaar was ik al van de partij bij Flow om sindsdien pas weer te vertrekken na het behalen van mijn Master.
In deze jaren heb ik in verschillende commissies gezeten en heb zelfs 3 keer een commissie mogen leiden: De webcommissie, de introcommissie en de allereerste weekendcommissie. Mijn favoriete activiteit blijft toch het introkamp, waar ik 5 jaar achter elkaar een rol heb in gespeeld. Daarnaast ben ik ook trots op het feit dat ik grondlegger ben van Flow HQ, het legendarische Flow huis waar ik met vele andere Flowers mooie momenten heb beleefd. Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad bij Flow en zal de vereniging altijd blijven volgen.

 

Arnoud-van-HulstArnoud van Hulst, Grootste fan van Flow
Ik ben Arnoud van Hulst, masterstudent Religiestudies. In mijn tweede jaar kwam ik als bestuurslid van Media Vita op een borrel van Flow terecht en ben nooit meer weggegaan. Als inmiddels vaste gast bij deze borrels, zie ik dat Flow voor veel communicatiestudenten de ideale manier is om vrienden voor het leven te maken en tegelijkertijd de theorie van de studie te kunnen combineren met de praktijk. Het is belangrijk dat Flow die leuke én interessante activiteiten kan blijven organiseren, en daarom draag ik daar graag een kleine steen aan bij via de Club van 50.

 

 

Pieter Winnemuller, Vicevoorzitter 2013-2014
Na in 2011 als eerstejaarsstudent kennis te hebben gemaakt met Flow, heb ik een aantal prachtige jaren als actief lid meegemaakt. Door het organiseren van borrels, promotieactiviteiten en bovenal een bestuursjaar in 2013-2014 heb ik Flow vanbinnen en vanbuiten mogen leren kennen. In 2016 heb ik mijn actief lidmaatschap kunnen afsluiten met de organisatie van het jaarlijkse symposium.

Samenwerken, plannen, besturen en bovenal ontzettend gave activiteiten neerzetten voor mijn medestudenten: Flow heeft het me allemaal geleerd. Hoog tijd om nieuwe generaties kennis te laten maken met de leukste studievereniging van allemaal. Daarom steun ik met trots de Club van 50, en hoop ik dat Flow elke CIW-student nog vele geweldige jaren mag bezorgen!

Yannick van den Hurk, Penningmeester 2010-2011
Er zal binnenkort een stukje online komen van Yannick.

Sebastiaan Brouwers, Webcommissaris 2011-2012
Er zal binnenkort een stukje online komen van Sebastiaan.

Nick Tammel, Voorzitter 2012-2013
Er zal binnenkort een stukje online komen van Nick.

Barbara Verstappen, Secretaris 2013-2014
Er zal binnenkort een stukje online komen van Barbara.

Ghyslaine Krebbekx, Commissaris Externe Betrekkingen 2013-2014
Er zal binnenkort een stukje online komen van Ghyslaine.

Sjors van der Heijden, Voorzitter 2014-2015
Er zal binnenkort een stukje online komen van Sjors.

Yannick Maas, Vicevoorzitter 2014-2015
Er zal binnenkort een stukje online komen van Yannick.

Vera van der Laan, Secretaris 2014-2015
Er zal binnenkort een stukje online komen van Vera.

Yvonne Withagen, Penningmeester 2014-2015
Ik ben Yvonne Withagen, voormalig penningmeester, dronken vlegel punten winnaar en voorlopig in het bezit van het record langst achtereenvolgend actief lidmaatschap. Voor de geïnteresseerden: lid EJC (2011/2012), lid IFAC (2012/2013), commissaris IFAC (2013/2014), penningmeester (2014/2015), lid weekendcommissie (2015/2016), lid lustrumcommissie (2016/2018). Misschien overbodig om nu nog te zeggen, maar ik ben echt gek op Flow! Helaas is het voor mij ook een keer tijd om deze periode af te sluiten, maar gelukkig kan ik nu wel mijn volledige aandacht richten op mijn fulltime baan. Een plek waarbij ik alle skills die ik geleerd heb bij Flow kan toepassen in het ‘grote mensen leven’ (op die dronken vlegel punten na dan). En een plek waarbij ik genoeg geld verdien om met plezier de vereniging te kunnen steunen die mij zoveel gegeven heeft.

 

Karlijn van Hoek, Secretaris 2009-2010
Het is inmiddels alweer even geleden (2009-2010), maar ik kijk nog steeds met veel plezier terug op mijn bestuursjaar bij FLoW (oude spelling). Als studiereiscommissaris begeleidde ik de trip naar Kopenhagen in 2009 en dat smaakte naar meer. Ons bestuursjaar kende veel hoogtepunten en ik heb nog veel vrienden uit die tijd (o.a. bestuursgenootje Maarten). Na mijn bachelor volgde ik een master Media & Journalistiek in Rotterdam en in de zomer van 2011 startte mijn carrière bij Willem II. Inmiddels ben ik al een aantal werkgevers verder, maar ik woon nog steeds met veel plezier in Tilburg. Studievereniging Flow heeft tijdens mijn studie veel voor mij betekend en ik ben blij dat ik op deze manier betrokken kan blijven (en af en toe een biertje kan drinken met mede oud-Flowers)!

Dominique Roovers, Winnaar Flowmissie 2015 (Web)
Er zal binnenkort een stukje online komen van Dominique.

Dennis de Groot, Voorzitter 2015-2016
Nadat ik mijn studententijd goed begonnen was met een TOP-week en introkamp, hoefde ik niet lang na te denken om me in te schrijven voor een commissie van Flow. Geïnspireerd door een fantastisch kamp en overgehaald door mijn TOP-papa Michael Langendoen, heb ik me ingeschreven voor de Introcommissie (waar Michael toevallig ook commissaris van was). Vervolgens trad ik in Michaels voetsporen als commissaris van de Introcommissie en een jaar later trad ik in de voetsporen van mijn andere TOP-papa, Nick Tammel, en mocht ik voorzitter worden van deze prachtige vereniging in 2015- 2016. Zo zie je maar dat een goede opvoeding erg belangrijk is! Naast een geweldig bestuursjaar met super lieve bestuursgenootjes vol lol en nieuwe ervaringen, heb ik ook in andere commissies gezeten met elke keer weer gezellige commissiegenoten. Dat zwak voor het introkamp uit het eerste jaar is wel gebleven. Na er elk jaar bij geweest te zijn, elke keer in een andere rol, heb ik het introkamp ondertussen wel zo goed als uitgespeeld. Het is mooi om nieuwe eerstejaars bij Flow te betrekken, zodat ze er hopelijk net zo veel van kunnen genieten als ik dat heb mogen doen. Want oi, oi, oi, wat is het studentenleven mooi.

Donny Batenburg, Secretaris 2015-2016
Er zal binnenkort een stukje online komen van Donny.

Arjen Traas, Penningmeester 2015-2016
Er zal binnenkort een stukje online komen van Arjen.

Evi van der Weegen, Commissaris Externe Betrekkingen 2015-2016
Aan het begin van mijn studententijd kwam ik voor het eerst in contact met Flow. Na wat getwijfel heb ik er toen voor gekozen actief te worden bij de Eerstejaarscommissie (inmiddels geannexeerd door de Introductiecommissie). Deze keuze was het begin van een actief lidmaatschap die mijn hele studententijd zou duren – zelfs tijdens mijn exchange. In het jaar 2015/2016 heb ik de eer gehad om deel uit te maken het Dagelijks Bestuur van Flow als Commissaris Externe Betrekkingen. Samen met de leukste bestuursgenoten en alle lieve leden van Flow heb ik echt een topjaar gehad. Ik heb Flow van 2013 tot nu heel erg zien veranderen en zien groeien, en ik ben trots dat ik dit mag steunen en hier deel van mag uitmaken.

Arnold van der Werff, Flexabeats en Huis-DJ van Flow 2012-2017
Er zal binnenkort een stukje online komen van Arnold.

Anne Kessels, Voorzitter 2016-2017
Er zal binnenkort een stukje online komen van Anne.

Suzan van Dijke, Secretaris 2016-2017
Met veel plezier ben ik vijf jaar lang actief lid geweest bij Studievereniging Flow. In mijn eerste jaar (2013-2014) was ik lid van de IFAC, daarna werd ik lid van de Promocommissie, commissaris van de IFAC, secretaris & vicevoorzitter en tot slot lid van de Lustrumcommissie. Het Lustrum van Flow was de klap op de vuurpijl! We organiseerden onder andere een gala met diner, een super toffe cantus met live band, een cabaretavond, een wild weekend Europapark en we hebben abgeseild van de Pathé. Wat heb ik genoten van alle activiteiten die ik met Flow heb mogen meemaken. Flow heeft mijn studententijd een stuk gezelliger, feestelijker en makkelijker gemaakt. Dat wens ik iedereen toe!

Sara van der Boon, Penningmeester 2016-2017
Er zal binnenkort een stukje online komen van Sara.

Stephanie Kruythof, Commissaris Externe Betrekkingen 2016-2017, Opoe van Flow
Er zal binnenkort een stukje online komen van Stephanie.

Nigel Korthout, DJ Larcho
Hoewel Nigel in 2017-2018 commissaris was van de Symposiumcommissie, zal hij worden herinnerd als DJ Larcho. De naam is ontstaan in Londen, waar Flow was uitgenodigd voor een College Tour-uitzending. ’s Avonds ging Nigel eten bij een pizzeria met een Starbucks-achtig concept: aan de ene balie plaatste hij zijn bestelling en aan de andere ontving hij de pizzadoos met zijn naam erop. Je kunt je voorstellen dat Engelsen moeite hebben met de spelling van Nederlandse namen, maar gelukkig heeft Nigel de meest Engelse naam denkbaar. Hoe de pizzadame van Nigel ‘Larcho’ heeft gemaakt is tot op de dag van vandaag
een groot raadsel. Sindsdien gaat hij als (DJ) Larcho door het leven..

Ook lid worden van de Club van 50? Neem dan contact op met externebetrekkingen@svflow.nl

0

Start typing and press Enter to search