Vrienden van Flow is er voor iedereen die Studievereniging Flow graag wil ondersteunen. Dit kan door middel van een eenmalige financiële bijdrage. Hierdoor zit u nergens aan vast, en kan de vereniging er voor zorgen dat alle leden zich op educatief, professioneel en sociaal gebied blijven ontwikkelen. Uw bijdrage kan namelijk worden ingezet voor symposia, workshops en bedrijfsbezoeken, maar ook voor introductieactiviteiten of reizen.

U bent al Vriend van Flow vanaf €25. Het bedrag dat u aan Flow wilt bijdragen kunt u zelf bepalen.

Indien u geïnteresseerd bent zich bij de Vrienden van Flow te voegen, kunt u onderstaand formulier invullen. U krijgt daarna een bevestigingsmail met verdere informatie.

Voornaam

Achternaam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Ik wil een bijdrage leveren van:

Overige opmerkingen

Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief?

Als je IBAN nog niet bij Flow bekend is, vul dit dan hieronder in.

Voer daarnaast ook het BIC-nummer van je bank in.

Bank BIC
ABN AMRO ABNANL2A