Beste Flow’ers,
In 2002 is onze prachtige Studievereniging voor alle studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen van Tilburg University opgericht. Dat betekent dat Studievereniging Flow nu 15 jaar bestaat! Dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden en daarom is de Lustrumcommissie voor de derde keer in het leven geroepen. Op 19 december 2017 hebben we al stilgestaan bij onze Dies Natalis, maar ons derde Lustrum zal groots worden gevierd van 11 t/m 25 april 2018. In die 15 dagen zullen 10 activiteiten plaatsvinden. De activiteiten zijn:
Mystery Activity – 11 april
Openingsborrel – 11 april
Europa-Park – 13 t/m 15 april
Nationale Dag van de Communicatie – 18 april
Cantus XL – 18 april
Game Day – 20 april
Alumniborrel (alleen voor alumni) – 20 april
Stand-up comedy – 23 april
Diner – 25 april
Lustrumgala – 25 april
Voor een aantal activiteiten kun je vanaf woensdag 21 februari om 12:00 uur hieronder losse kaarten kopen. De Openingsborrel en Alumniborrel (alleen voor alumni) zijn vrij toegankelijk. Het weekend Europa-Park is alleen toegankelijk met een Crystal Ticket. Dit ticket geeft je toegang tot alle activiteiten van het Lustrum, die hieronder te zien zijn in de bekendmakingsvideo. Naast deze activiteiten, krijg je bij het Crystal Ticket een Almanak over 15 jaar Flow. Dit alles bij elkaar kost €199,15. Een Crystal Ticket aanschaffen kan hier:

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

ICE (noodnummer)

Bij dezen ga ik akkoord met de aanschaf van het Crystal Ticket ter waarde van €199,15

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!