Beste Flow’ers,

In 2002 is onze prachtige Studievereniging voor alle studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen van Tilburg University opgericht. Dat betekent dat Studievereniging Flow nu 15 jaar bestaat! Dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden en daarom is de Lustrumcommissie voor de derde keer in het leven geroepen. Op 19 december 2017 hebben we al stilgestaan bij onze Dies Natalis, maar ons derde Lustrum zal groots worden gevierd van 11 t/m 25 april 2018. In die 15 dagen zullen 10 activiteiten plaatsvinden. De activiteiten zijn:

Mystery Activity – 11 april
Openingsborrel – 11 april
Europa-Park – 13 t/m 15 april
Nationale Dag van de Communicatie – 18 april
Cantus XL – 18 april
Game Day – 20 april
Alumniborrel (alleen voor alumni) – 20 april
Stand-up comedy – 23 april
Diner – 25 april
Lustrumgala – 25 april

Voor een aantal activiteiten kun je hieronder losse kaarten kopen. De Openingsborrel en Alumniborrel (alleen voor alumni) zijn vrij toegankelijk. Het weekend Europa-Park is alleen toegankelijk met een Crystal Ticket. Losse kaarten kopen kan hieronder. Let op: Niet-leden betalen €2,50 meer per activiteit.

Mystery Activity – 11 april – €10,00

Deze activiteit zal plaatsvinden op woensdagmiddag 11 april van 13:00 tot 16:00 uur. Pas als de activiteit begint en je op de locatie bent, kom je te weten wat de Mystery Activity inhoudt. We beloven dat het de prijs meer dan waard is. De locatie wordt van tevoren via mail naar de deelnemers gecommuniceerd. Let op: voor deze activiteit zijn maar een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven voor de Mystery Activity kan tot aan de activiteit zelf.

De inschrijvingen voor de Mystery Activity zijn gesloten.

Nationale Dag van de Communicatie – 18 april

Tickets voor de Nationale Dag van de Communicatie kun je hier kopen.

Cantus XL – 18 april – €22,50

De Cantus XL duurt van 20:00 tot 22:30 uur en is inclusief onbeperkt bier tijdens de cantus. De locatie van de Cantus XL blijft nog geheim en wordt kort van tevoren via mail naar de deelnemers gecommuniceerd. Zowel Flow’ers als niet Flow’ers zijn welkom bij de cantus. Inschrijven voor de Cantus XL kan tot aan de activiteit zelf.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Game Day – 20 april – €2,50

De Game Day duurt van 13:30 tot 16:30 uur en vindt plaats in het Sportcentrum van Tilburg University. Na afloop, om 16:30 uur, is er een borrel in het Sports Café. Inschrijven voor de Game Day kan tot aan de activiteit zelf.

Stand-up comedy – 23 april – €4,00

De Stand-up comedyshow begint om 19:30 uur en eindigt rond 23:00 uur. Tijdens deze avond zullen 5 professionele stand-up comedians ons vermaken. De avond vindt plaats in Paradox. Inschrijven voor de Stand-up comedyshow kan tot aan de activiteit zelf.

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum (DD-MM-JJJJ)

Als je geen lid bent van Flow, geef dan hier je bankrekeningnummer op

Hierbij machtig ik Flow om het totale bedrag af te schrijven van het IBAN-nummer dat van mij bekend is in de administratie van Flow.

Diner – 25 april – €27,50

Het Diner duurt van 20:00 tot 22:00 uur en is een driegangendiner, waarbij twee consumpties zijn inbegrepen. Het Diner vindt plaats in het Willem II-stadion.

Lustrumgala – 25 april – €30,00

Het Lustrumgala duurt van 22:00 tot 04:00 uur en is inclusief onbeperkt bier, wijn en fris. Het Gala vindt aansluitend op het Diner plaats in het Willem II-stadion. Inschrijven voor het Lustrumgala kan tot aan de activiteit zelf.

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum (DD-MM-JJJJ)

Als je geen lid bent van Flow, geef dan hier je bankrekeningnummer op

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!