Actief Lidmaatschap

Als lid van Flow kun je lid worden in een van de commissies. Kijk op de pagina voor meer informatie.

Toegankelijkheid

Om Flow en haar activiteiten voor iedereen een zo fijn en veilig mogelijke omgeving te maken bewaart de Accessibility Officer de openheid van de vereniging. Kijk op de pagina voor meer informatie.

Educatie

Als lid van Flow kan je gratis samenvattingen downloaden. Ga naar de webshop om alle samenvattingen te bekijken!

Je kan bijles geven of krijgen in verschillende vakken.

Flow biedt meerdere vormen van educatieve ondersteuning aan. Ga naar de onderstaande pagina om alles te zien.

Professioneel

Flow ondersteunt je ook in je professionele carrière. Kijk op de onderstaande pagina voor alle soorten ondersteuning die wij bieden.

Aankomende Evenementen

Er zijn geen aankomende activiteiten.

Voor de Leden

Member Card

Flow Member Card

Flow heeft een Member Card voor al haar leden. Met deze kaart krijg je korting op verschillende plekken in Tilburg. Je kan de kaart ophalen op de Flowkamer.

Flow App

We hebben een app voor onze leden, zodat je up-to-date kan blijven over de vereniging en de laatste foto’s kan bekijken.

Onze Partners