In Featured

Iedereen moet helaas nu vanuit thuis studeren, waardoor je je niet optimaal kan voorbereiden op je tentamens. Flow biedt daarom de mogelijkheid om samenvattingen te downloaden of bijles te vinden.

Samenvattingen

Je kan bij Flow samenvattingen kopen die geschreven zijn door studenten die het vak zelf hebben gevolgd. Hierdoor kunnen de samenvattingen een handige aanvulling zijn op het leesmateriaal en je eigen aantekeningen tijdens het leren. Het fijne is dat alle samenvattingen gratis zijn voor leden. Als je dus drie samenvattingen downloadt heb je je lidmaatschapsgeld voor een jaar er al uit. Als je toch besluit om geen lid te worden, kan je ook de samenvattingen voor €5 per stuk kopen.

Geld verdienen aan je samenvatting

Ben je zelf een samenvatting aan het schrijven voor een vak? Je kan de samenvatting aan Flow verkopen. De vergoeding die je hier voor kan krijgen kan oplopen tot €17,50! Je kan je samenvatting opsturen via deze pagina op de website.

Bijles

Het is nu helaas niet mogelijk om face-to-face bijlessen te organiseren, maar via Skype (of andere videobel-applicaties) kan er nog wel hulp geboden worden. Daarom houden wij ons Bijlesplatform gewoon open.