In Evenementen

Ben je goed in het ontrafelen van onopgeloste zaken en ben je ook zo gek van een spannend avontuur? Grijp je kans, van maandag 4 januari t/m maandag 11 januari, tijdens het Levend Weerwolven Spel! Een leuke laagdrempelige activiteit voor na de tentamens en na de kerstvakantie.

In het spel wordt een klein dorpje geplaagd door weerwolven. Deze weerwolven komen ‘s nachts naar het dorpje en ‘doden’ één van de inwoners. Overdag ontdekken de bewoners dat er iemand mist in het gezelschap. Er wordt een stadsbijeenkomst bijeengeroepen waarin iedereen mag stemmen op de persoon, wie zij verdenken van de gruweldaden die plaatsvinden in het dorpje. De persoon met de meeste stemmen wordt na de stemming geëlimineerd.

Aan het begin van het spel krijgt iedereen een rol toegewezen. Jouw taak is om je rol strategisch in te zetten, en niet ontdekt te worden… Zeker niet als je inderdaad een van de weerwolven bent! Doe mee aan het Levend Weerwolven Spel en ontdek welke rol je speelt… Het spel wordt gespeeld via WhatsApp, dus zorg ervoor dat je het goed vindt om toegevoegd te worden aan een WhatsAppgroep. Je kunt je inschrijven tot donderdag 24 december, 23.59 uur. Schrijf je in en speel mee!

Registraties

Schrijf je nu in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Door een technisch probleem krijg je waarschijnlijk een foutmelding bij het verzenden van het registratieformulier. Daarom vragen wij je te mailen naar sportspel@svflow.nl om je in te schrijven. Zorg ervoor dat alle informatie die je normaal gesproken zou moeten invullen in de mail staat!