In Evenementen

Normaal gesproken is april voor vele Flow’ers een maand waar naar uit wordt gekeken vanwege de studiereis. Hoewel je dit jaar niet kan worden meegenomen op een studiereis, kan een deel van de studiereis wel naar jou worden gebracht! Heb je kennis van alle hoeken van de wereld? Wil je snacks uit andere landen proberen en ben je een beetje competitief? Dan is de Culturele Quiz iets voor jou.

Op 12 april, om 19.30 uur organiseert de Studiereiscommissie de Culturele Quiz. Tijdens de quiz zal de strijd tussen jouw team en de andere teams losbarsten om zoveel mogelijk punten te verdienen. Houd je kennis alvast paraat en wees voorbereid voor alle vragen. Het team dat de meeste punten heeft zal een gave prijs winnen! Vorm een team met maximaal 2 anderen (max. 2 verschillende huishoudens wanneer fysiek wordt afgesproken) en bedenk een pakkende teamnaam. Zorg ervoor dat je je ieder individueel aanmeldt, maar dezelfde teamnaam invult!

Om te kunnen genieten van de internationale snacks, kan een snackbox worden besteld voor maar liefst €1,50! De pakketjes zullen worden bezorgd binnen Tilburg. Aanmelden voor de activiteit met een snackbox kan tot woensdag 7 april, 23.59 uur, en zonder een snackbox tot zondag 11 april, 23.59 uur. Bereid je brein en je smaakpapillen maar alvast voor op deze spannende strijd!

Registraties

Hieronder staan twee registratieformulier voor de Culturele Quiz. Vul het formulier in wat voor jou van toepassing is! Het verschil tussen de formulieren is de aan- of afwezigheid van de snackbox.

Zonder een Snackbox

Registraties zonder een snackbox zijn geopend tot zondag 11 april, 23.59 uur.

De registraties zonder een snackbox zijn gesloten.

Met een Snackbox

De snackboxen worden alleen in Tilburg bezorgd!

Registraties met een snackbox zijn geopend tot woensdag 7 april, 23.59 uur.

De registraties met een snackbox zijn gesloten.