In Evenementen

Wil je graag meer bewegen en kan je de verleiding van lekkere hapjes niet weerstaan? De Promocommissie heeft hier een goede oplossing voor bedacht! Op 4 mei kan je namelijk deelnemen aan de Walking Tasty. Er is een mooie wandelroute uitgestippeld met op de route een punt (Talent Square Plaza in Tilburg) waar je wat lekkers voor onderweg kan ophalen. Zo kan je meteen de calorieën van de snacks er weer aflopen.

Om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk bij het afhaalpunt komen, zul je van tevoren aan moeten geven hoe laat je je pakketje op komt halen. Zorg ervoor dat je met maximaal één iemand anders gaat wandelen. Wanneer je onderweg andere Flow’ers tegenkomt, houd dan gepaste afstand van elkaar en vermijd groepsvorming.

Je kan je tot vrijdag 30 april aanmelden als je een gratis pakketje met snacks voor onderweg wilt ophalen. Als je met iemand anders gaat wandelen, hoeft maar één iemand zich aan te melden om de pakketjes te bestellen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de route te lopen zonder een pakketje te bestellen. In dat geval hoef je je niet aan te melden voor de activiteit.

Registraties

De registraties zijn open tot 30 april, 23.59 uur.

Let op: Klik slechts 1 keer op verzenden, anders kan het zo zijn dat je meerdere bevestigingsmails ontvangt (in het geval dat je per ongeluk vaker geklikt hebt, moet je hier dus niet vreemd van opkijken).

Het kan voorkomen dat je scherm wit kleurt na het verzenden van je registratie. Bekijk eerst je inbox van je mail, want de kans is groot dat je registratie succesvol was.

De registraties zijn gesloten.