In Evenementen

Het einde van het academisch jaar nadert… Wat betekent dat het 19de Dagelijks Bestuur van Flow bijna afscheid gaat nemen. Maar wie gaan hun functies overnemen? Ontdek wie het 20ste Kandidaatsbestuur van Flow gaat worden op 19 mei tijdens de grote bekendmaking! Vanuit huis kun je een livestream volgen op Twitch, waarop de aankondigingsvideo te zien is! Om 16.00 uur start de livestream, en kom je te weten wie er deel uitmaken van het Kandidaatsbestuur.

Je hebt ook de mogelijkheid om de Bekendmakingsborrel bij te wonen, wat inhoudt dat je om 15.00 uur heerlijk mag komen terassen bij Klein Café Van Horen Zeggen. Om 16.00 uur zullen we met z’n allen de livestream op onze eigen telefoon bekijken. Daarna zal het Kandidaatsbestuur zich bij ons voegen, en zullen we samen proosten!

Wil jij de eerste fysieke Bekendmakingsborrel van het jaar bijwonen? En samen met de Kandidaatsbestuur heerlijke biertjes drinken in Klein Café Van Horen Zeggen? Schrijf je dan in voor 18 mei, 23.59 uur, en mis deze kans niet!

Registraties

Let op! De plaatsen zullen beperkt zijn, schrijf je dus tijdig in. De registraties openen op 14 mei, 12.00 uur.

De registraties zijn gesloten.