In Geen categorie

Van 3 september tot en met 5 september vindt het legendarische Introductieweekend van Flow weer plaats. Dit jaar is het thema van het weekend (tromgeroffel) ‘Flow’s Retro Party’! Dit kunnen we natuurlijk niet zonder de hulp van een aantal mentoren, een manus, een DJ en een cameraman om groepjes te begeleiden en de commissie te helpen waar nodig.

De rollen houden het volgende in gedurende het weekend:

Mentor (papa of mama): Je neemt een groepje nieuwe eerstejaars onder je hoede met wie je samen het weekend zal beleven. Ze kunnen je vragen stellen over het studentenleven, de studie en de universiteit, en jij zorgt ervoor dat je groepje actief en gezellig meedoet en een zeer leuk weekend beleeft. Er worden geen eisen gesteld aan het zijn van mama of papa, alleen moet je wel in Tilburg over een fiets beschikken. Daarnaast is het natuurlijk wel belangrijk dat je enthousiast bent en zelf ook aan alle activiteiten meedoet.

Manus: Je bent het hulpje van de commissie. De commissie heeft de voorbereidingen voor het Introweekend getroffen en het is jouw taak om hen bij te staan tijdens het weekend. Je zal een cruciale rol hebben in het themaverhaal, moeten helpen met dingen opzetten en opruimen en ook jij moet ervoor zorgen dat de nieuwe eerstejaars een onvergetelijk weekend beleven. Als manus moet je minstens één jaar je rijbewijs hebben en is het belangrijk dat je van aanpakken weet.

Cameraman (of vrouw natuurlijk): Dit legendarische weekend mag natuurlijk niet vergeten worden en daarom mag een goede Introweekend aftermovie niet ontbreken! Het is handig als je enige ervaring hebt met filmen en monteren. Ook jij moet enthousiasme voor Flow uitstralen en zorgen dat het een prachtig weekend wordt!

DJ: Bij een gezellig weekend kan muziek natuurlijk niet ontbreken. Als DJ ben jij verantwoordelijk voor de lekkere plaatjes die het hele weekend door gedraaid zullen worden. Het is fijn als je hier al enige ervaring mee hebt en misschien zelfs een DJ-set thuis hebt! Ook jij moet natuurlijk jouw enthousiasme voor Flow uitstralen en zorgen dat het een prachtig weekend wordt!

Spreekt dit je aan en wil je je aanmelden als mentor, manus, DJ of cameraman?
Schrijf je dan hieronder in voor X juni! Deelname aan het Introweekend als mentor, manus, DJ of cameraman zal €20,- kosten in verband met verblijf en eten.

Registraties

De registraties sluiten op 2 juli, 23.59 uur.

De registraties zijn gesloten.