In Informatie

Het einde van het academisch jaar komt steeds dichterbij… Het is dus bijna tijd voor die heerlijke zomervakantie! Echter zal die vakantie er dit jaar wellicht iets anders uit komen te zien dan normaal door de huidige omstandigheden. Daarom gaat Flow deze zomer door!

Het bestuur wil daarom iedereen de kans geven om geweldige activiteiten te blijven organiseren tijdens de zomer. Deze activiteiten mogen alles zijn, en georganiseerd met wie je maar wil! Je hoeft dus niet in een specifieke commissie te zitten…

Vanaf nu kun je je ideeën voor activiteiten en budgetaanvraag insturen. Deze aanvraag wordt dan bekeken, en wellicht kun jij je idee waarmaken! Bij voorkeur zijn we opzoek naar toffe plannen voor informele activiteiten die voor ieder toegankelijk zijn.

Dus wil jij deze zomer een of meerder activiteiten organiseren samen met je vrienden of commissie, meld je nu aan! Geen idee is te gek.

Stuur je idee in

Je kunt je idee insturen, door te mailen naar de Secretaris van Flow (secretaris@svflow.nl) met het onderwerp “Zomeractiviteit Idee + Naam”.