In Evenementen
header_decibel-outdoor

Door de nieuwe corona maatregelen moeten we helaas deze activiteit annuleren.

Wil je meerdere dagen genieten op een festival met mede-Flow’ers? Toegang hebben tot het hele festival en de pre-party op vrijdagavond? En dit alles, terwijl je Flow steunt? Ga dan mee met Flow naar Decibel Outdoor!

Decibel Outdoor is een 4-daags festival, dat plaatsvindt van vrijdag 20 augustus t/m maandag 23 augustus bij de Beekse Bergen. Het festival staat bekend om zijn indrukwekkende podia, 24/7 muziek en de wildste line-up!

Als crewlid ontvang je een crewbandje. Daarnaast heb je toegang tot het hele festival en de pre-party zoals vermeld! Verder zal/kan je verblijven op de crew camping, waar je ook gratis lunch, diner en drankjes krijgt op je werkdagen. Normaal kost een crewbandje 199,95!

Het enige wat je hoeft te doen is de organisatie Collect-Clean helpen met het onderhouden van de omgeving van het festival gedurende twee shifts van 10 uur. Dit betekent dat je twee volle dagen kunt genieten van het festival en de crew camping, zonder dat je entree hoeft te betalen!

Dus wil jij Flow steunen, en tegelijkertijd meerdere dagen genieten op Decibel Outdoor samen met mede-Flow’ers en vrienden? Schrijf je dan nu in, en mis het niet! Nog even een tip van ons, schrijf je samen met een groep vrienden in en beleef dit geweldige weekend samen!

Registraties

De registraties zijn gesloten.