In Evenementen

Hey Flow’er! De jaarlijkse Citytrip zal dit jaar plaatsvinden in het altijd sfeervolle Brugge! Deze Belgische stad wordt ook wel het ‘Venetië van het noorden’ genoemd door de grote hoeveelheid kleine kanaaltjes die door de stad lopen. Verder is de stad vooral bekend om de chocolade en de vele bieren die hier gebrouwd worden.

De Citytrip zal plaatsvinden van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november. De bus zal op vrijdagmiddag rond 16.00u vertrekken vanaf de Tilburg University campus en zal ook hier weer eindigen op zondag aan het einde van de middag/begin van de avond. De kosten voor dit niet-te-missen weekend zijn 100 euro. In deze prijs zit naast verblijf, ontbijt en leuke activiteiten, ook één avondmaal inbegrepen. Ben jij net zo enthousiast als wij? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Je kan jezelf inschrijven tot 5 november, 23.59u. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Let op! Het is belangrijk dat je een werkende QR-code hebt tijdens het weekend. Dit wil zeggen dat je volledig gevaccineerd moet zijn, een geldig herstelcertificaat, of een negatieve PCR-test jonger dan 72 uur kan laten zien. Moet je je in Brugge laten testen voor een QR-code? Stuur dan een mail naar weekend@svflow.nl, net als voor meer informatie en vragen. Hopelijk tot bij de Citytrip!

Registrations

The registrations have closed.