In Evenementen

Het is eindelijk zover! De definitieve inschrijving voor de 2e editie van Flow’s Skireis zijn open! De trip zal dit jaar naar Risoul in Frankrijk gaan, wat bekend staat om een levendig après-ski gebied, naast ongelofelijk mooie pistes.

We zullen op vrijdag 7 januari in de avond per bus vertrekken. Na 4 dagen ski-plezier zullen we op 12 januari weer terug te komen in Nederland. De reis, inclusief vervoer, verblijf, ski pas en wat toffe goodies, kost €359,-. Ook is het op locatie mogelijk om materiaal te huren en skilessen te nemen (niet bij de prijs inbegrepen). Informatie over de materialen is te vinden om de website waar je de booking plaatst.

Inschrijven voor de reis zal deze keer niet via onze website gaan. Via onderstaande link kan je je direct bij Ski-Line aanmelden voor de reis, wie jouw aanmelding dan door zullen geven aan ons! Hier zal het ook mogelijk om een persoonlijke annuleringsverzekering, mocht dit je wat meer zekerheid geven. Na het boeken van de reis moet je na 7 dagen een eerste aanbetaling doen van €150,- .

Heb jij zin om een paar dagen wintersport en feesten te combineren? Schrijf je dan nu in voor de Skireis, want deze wil je dan echt niet missen!

Registraties