In Evenementen

Deze activiteit zal worden verplaatst. Meer informatie volgt.

Hopelijk zijn jullie dit jaar allemaal heel lief geweest, want de Sintercantus komt er weer aan! Samen gaan we Sinterklaas zo goed mogelijk vieren door alle leuke Nederlandse tradities te eren, zoals het zingen van sinterklaasliedjes en het schrijven van gedichtjes. Maar natuurlijk moeten we ook onze eigen tradities niet vergeten en daarom gaan we het ook vieren met HEEL VEEL bier. Om die redenen organiseren we dan ook op 24 november de Sintercantus! Het evenement zal plaatsvinden in Bet Kolen en zal van start gaan om 20:00u met een half uur inloop. Het thema is, je gelooft het niet, Sinterklaas! Om je zo goed mogelijk aan het thema te houden kun je je mooiste verhalen over je mede-Flow’ers insturen en dan zullen onze rijmpietjes er een leuk gedichtje van maken. Als het dan blijkt dat onze grote vriend met de witte baard je verhaal kan waarderen, dan neemt hij misschien zelfs een cadeautje voor je mee!

Voor €22,50 kun je de hele avond onbeperkt bier drinken voor maar liefst tweeënhalf uur. Het aantal registraties is beperkt, dus wees er snel bij en claim jouw plekje voor deze gezellige avond. Er zullen natuurlijk weer Flowmissiepunten worden uitgedeeld aan alle aanwezigen. Het is ook nog steeds verplicht om een geldige QR-code te laten zien bij binnenkomst.

*Disclaimer: Door niet bij deze gezellige avond te zijn riskeer je het om in de zak van Sinterklaas mee naar Spanje te worden genomen.

 

AO Waarschuwing: Als je het niet fijn vindt om naar voren gehaald te worden tijdens de cantus, kun je de Informele Activiteitencommissie informeren via informeel@svflow.nl.

Registrations

This form is currently closed for submissions.