In Evenementen

Love is in the air! Het is geen geheim dat we binnen Flow veel liefde te vergeven hebben. Je zou zelfs kunnen zeggen dat er binnen Flow zoveel liefde en waardering is dat je er een heel tv-programma over zou kunnen maken, dus waarom doen we dat dan niet?

Met veel enthousiasme presenteren wij dan ook ‘All you need is Flow’! Op 2 februari om 21:00 uur zal deze speciale live-uitzending plaatsvinden. Maak je klaar voor liefdesboodschappen, live dates, liefdesadviezen en gastoptredens… De show zal via een interactieve livestream op Discord uitgezonden worden. Dus kijk lekker mee en nog belangrijker, doe mee! Ken jij iemand die jij in de watten wilt leggen met een lieve videoboodschap, of is er iemand met wie je op een compleet verzorgde date wilt? Stuur dan een berichtje naar informeel@svflow.nl. Voor één keer zullen onze razende reporters op pad gaan om jullie lieve berichtjes persoonlijk door te spelen. Deze speciale uitzending wil je niet missen!

We hebben enorm veel zin om jullie daar te zien en zullen ervoor zorgen dat iedereen binnen Flow precies weet hoe bijzonder ze zijn. Want laten we eerlijk zijn; all you need is Flow!

AO Warning: Het kan zo zijn dat je tijdens deze activiteit in de uitzending komt. We zorgen er natuurlijk voor dat je toestemming hebt kunnen geven.

Ga naar