In Evenementen

Ben jij een eerstejaars bachelor- of masterstudent CSAI en gebruik je ChatGPT steeds vaker om antwoorden te vinden op je vragen? Of ben je juist geïnteresseerd in het gebruik en de mogelijkheden van dit krachtige taalmodel? Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan ons aankomende workshop, waar je alles kunt leren over het veelbesproken taalmodel ChatGPT! De workshop zal worden gehouden op 23 maart en start om 14:45, op de campus van Tilburg University.

Onze deskundige spreker, Chris van der Lee, zal technische vraagstukken bespreken, zoals hoe ChatGPT verrassend sterke antwoorden lijkt te geven en waarom het zich onderscheidt van andere chatbots. Ook zullen we ethische vraagstukken bespreken, zoals de invloed van ChatGPT op ons leven en de toekomst van de academische wereld.

Tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor discussie en om de informatie die we bespreken uit te proberen op ChatGPT. De seminar zal dus interactief zijn. Dit is een leuke kans om alle ins en outs te leren over ChatGPT. Wacht niet langer en registreer nu om zeker te zijn van een plek!

This form is currently closed for submissions.