In Aankomend Evenement, Evenementen

Wil jij je vaardigheden testen en proberen impact te maken? Doe dan mee met deze unieke ervaring waarin we de krachten en expertises van Cognitive Science and Artificial Intelligence, Data Science & Society, en Communicatie- en Informatiewetenschappenstudenten combineren. Het is een avond waarin iedereen zijn inzichten kan delen, terwijl je werkt aan een oplossing van een deel van een probleem naar keuze! Uiteraard leer je ook de experts van Indicia en hun client FellowField kennen, en neem deel aan multidisciplinaire discussies.

FellowField is een Executive Search & Interim Managementbureau dat leidend is in de markt. Hun doel is om voorbij het simpelweg matchen van kandidaten en cliënten te gaan op basis van vaardigheden, en combineren verschillende vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten om de beste match voor beide partijen te maken. Met de ambitie om hun matchingstechnieken constant te verbeteren, hopen ze om de standaard in de markt te blijven verhogen. Indicia helpt FellowField met hun visie door ze te ondersteunen met branding en design specialisten, software developers, performance en sociale media marketeers, en met AI. Dit is dus de perfecte kans om de multidisciplinariteit van Flow aan het werk te zetten, de problemen van FellowField op te lossen, en een echte impact te maken!

FellowField gelooft in de kracht van online technologie. Nadat ze het advies van Indicia hebben opgenomen betreffende hun merk positionering en bedrijfsidentiteit, heeft FellowField een CRM Hubspot geïmplementeerd. Hierdoor is FellowField het eerste bureau dat het volgen van sollicitanten heeft geïmplementeerd in CRM. Op het moment zijn ze nog hard aan het werk om hun marketing te automatiseren en hun online campagnes te verbeteren. Daarnaast zijn hun marketeers en AI specialisten continu aan het werk om het maken van matches te blijven verbeteren.

Voor de problemen van FellowField, zijn inzichten in Data Science, AI, Cognitive Science, en Communicatie strategieën cruciaal. Kom daarom meedenken aan oplossingen voor de (sub-)problemen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Het ontwikkelen van een strategie om kandidaten en vacatures te matchen op een geavanceerde manier. Hoe kan je de huidige processen verbeteren?
  • Het structureren van ongestructureerde data sets en/of het aanvullen van incomplete data sets
  • Het ontwikkelen van relevante competentie profielen voor kandidaten of bedrijvenprofielen.
  • Het ontwikkelen van outbound marketing strategieën gericht op potentiële klanten of kandidaten
  • Volledige vrijheid voor eigen ideeën

Mocht je nog niet overgehaald zijn, denk dan aan hoe je niet alleen kan meepraten over perspectieven van verschillende disciplines voor relevante problemen, maar ook over hoe je met experts en professionals van verschillende achtergronden het gesprek aan kan gaan en kunt werken aan een echte case. Dit is dus dé kans om jezelf uit te dagen, een impact te maken, en te netwerken met werknemers van zowel Indicia als FellowField. Door de aanwezigheid van FellowField krijg je dus ook direct input op jouw ideeën voor hun problemen! En als laatste, zullen er uiteraard ook gratis pizza en drankjes zijn om de energielevels op peil te houden.

Mis deze unieke kans niet en schrijf je nu gelijk in!

Datum: 27 mei
Tijd: 19:00 – 22:00
Locatie: Kantoor Indicia, Spoorlaan 348 Tilburg (5 minuten lopen van Tilburg Centraal station)
www.indicia.nlwww.fellowfield.nl

This form is currently closed for submissions.