In Aankomend Evenement, Evenementen

Wil je iets goeds doen voor kinderen uit Tilburg? Dat is mogelijk tijdens deze activiteit in samenwerking met *Serve the City. Op 26 juni wordt er een kinderfestival georganiseerd op de sportvelden van de Universiteit. Tijdens dit kinderfestival zullen er verschillende grote opblaastoestellen en spellen aanwezig zijn om jonge kinderen een leuke middag te bezorgen. Als vrijwilliger kun je helpen bij deze spellen en zorgen dat alles leuk en veilig verloopt. De activiteit duurt van 13:30 tot 16:00. Er zijn ook waterijsjes en ranja voor jullie tijdens deze middag! Wil jij helpen om deze kinderen een leuke middag te geven die ze verdienen? Meld je aan als vrijwilliger voor deze activiteit! Aanmelden kan tot uiterlijk 19 juni 23:59.

*Serve the City is een vereniging met student vrijwilligers die zich inzetten voor het welzijn van de stad.

Let op: Deze activiteit is vervangend voor de Flow X Serve the City: Carnavals Activiteit die in Februari plaats zou vinden. Indien je je hier toendertijd voor had aangemeld ben je ook automatisch geregistreerd voor deze activiteit. Indien je niet aanwezig kan zijn bij het kinderfestival, stuur een mailtje naar externebetrekkingen@svflow.nl.

This form is currently closed for submissions.