In

Wie we zijn:

Clever Republic is een snelgroeiend jong bedrijf dat opereert in een nieuw ontwikkelde Data Intelligence-markt. Clever Republic is een bedrijf van gelijkgestemde professionals met een visie op het gebruik van data in organisaties, die altijd op zoek zijn naar verdere persoonlijke en professionele groei.

Bij Clever Republic zijn we gespecialiseerd in Data Governance. Dit is de nieuwe manier om structuur in Data te implementeren. Niet alleen is Data Governance gunstig voor bedrijven, het is ook cruciaal om op de hoogte te blijven van de huidige ontwikkelingen. Ontwikkel je datavaardigheden en help bedrijven hun data te verbeteren.

Wat zoeken we:

Clever Republic zoekt mensen die zich thuis voelen op het snijvlak van Data en Business. Je speelt een sleutelrol om waarde toe te voegen aan onze klanten door gebruik te maken van Data. Samenwerking, kennisdeling en continue persoonlijke ontwikkeling staan ​​bij Clever Republic centraal. Bedrijven dus een voorsprong geven in de markt waarin ze actief zijn.

Als Trainee houd je je bezig met activiteiten die gebruikers en organisaties in staat stellen het maximale uit hun data te halen. Jouw functie gaat over data, processen, systemen, mensen, wet- en regelgeving. Zoals wij dat ‘Connecting the dots’ noemen. Met als resultaat advies aan organisaties hoe ze hun Data in hun voordeel kunnen gebruiken. Bovendien richten we ons op je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Onze Trainee Data Intelligence:
– Heeft minimaal een afgeronde masteropleiding in bijv. Communicatie & Informatie, Cognitieve Wetenschap & Kunstmatige Intelligentie, Data Wetenschap & Maatschappij, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of in een andere analytische/technische richting,
– Heeft geen tot drie jaar relevante werkervaring,
– Wil werken in een dynamische werkomgeving met snel veranderende omgevingen,
– Is enthousiast om steeds meer vaardigheden te leren op het gebied van Data,
– Heeft drive, ambitie, teamspirit en ondernemerschap,
– Heeft uitstekende analytische vaardigheden en sterke communicatieve vaardigheden,
– Heeft uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat we aanbieden:
– Uitdagende projecten bij invloedrijke bedrijven (oa Heineken, LeasePlan en Aegon),
– Mini Cooper,
– Laptop, werktelefoon en andere benodigdheden,
– Snel groeiend team met een jonge dynamiek,
– Uitgebreid persoonlijk groeiprogramma,
– Reis naar New York!

Heb je interesse om ons team bij Clever Republic te komen versterken? Neem dan gerust contact op met onze Recruiter Frederike de Boer (+31 6 13 18 14 94) of stuur je CV en een korte motivatie naar frederikedeboer@cleverrepublic.com.