Wil jij je graag verder ontwikkelen op het gebied van data, analytics & automation, in de wereld van online marketing? De technische en analytische vernuftigheid en drijfveren heb je al, nu nog even de nodige basiskennis. Ben je net klaar met je studie, en heb jij de ambitie om door te groeien naar Data & Automation Consultant en voor toffe A-merken te werken?

Heb jij alles in huis om ons Data & Automation Traineeship te volgen?

Je maakt deel uit van het Data & Automation team die ondersteuning biedt op het gebied van data/analytics, procesverbetering en (marketing) automation. Daar waar oplossingen meer technisch, verkennend of vernieuwend zijn haakt dit team aan bij klantprojecten. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wij hebben een traineeprogramma voor HBO en WO studenten met een waar Fingerspitzengefühl. En met trainee bedoelen we eigenlijk niet echt ‘trainee’. Je bent echt volledig onderdeel van het team. We rekenen op je.

Natuurlijk kom je om te leren, dus wordt je ook vooral heel goed begeleidt door het professionele team om je heen. Je deelt ook mee aan een totaal van 8 leerzame en interactieve trainingen, welke worden gegeven door professionals uit het vak. Na 6 maanden ben je opgeleid als Data & Automation consultant en door alle praktijkervaring klaar voor het échte werk. Misschien wel bij Fingerspitz?

Wie ben jij?

Je bent net, of bijna, HBO of WO afgestudeerd en hebt een relevante opleiding genoten. Denk dan onder andere aan de opleiding Marketing Management en Digitale Media, de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen, Digital Business Concepts, Cognitive Science & Artificial Intelligence en de Master Data Science and Society. Of een minor binnen gebieden van data en analytics. Heb je een andere achtergrond maar simpelweg een eindeloze interesse voor data & automation binnen online marketing, dan is dat zeker geen probleem.

Daarnaast ben je zelfstandig, technisch, analytisch en ambitieus. Je pakt deze kans met beide handen aan en je doet er alles aan om te slagen. Je komt met nieuwe ideeën en neemt het initiatief. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren en in een team kan werken. Je bent open en behulpzaam, en voor collega’s en klanten makkelijk te benaderen.

Wat is een pré?

Mocht je al ervaring hebben met tools als Google Analytics, Tag Manager, BigQuery, Data Studio of Marketing automation tools (bijv. SharpSpring/Hubspot) en CDP tooling (BlueConic/Datatrics), dan is dat mooi meegenomen en kunnen we je nog sneller inzetten op mooie opdrachten. Ook kennis van HTML/CSS, JavaScript en SQL is een pré. Evenals kennis van BI tools, R en/of Python. Kortom, technische kennis en vaardigheden zijn absoluut waardevol.

Greep uit de werkzaamheden

Je stelt meetplannen op en ondersteunt de implementaties van digital analytics, tag management, customer data- en marketing automation platforms. Hierin ondersteun je collega’s en teams structureel bij uiteenlopende vraagstukken.

Jij helpt bij het aansluiten van de data collection op de digitale strategie die we in multidisciplinaire teams samen met de klant vormgeven. Daarnaast help je bij de opzet van dashboarding en implementatie van Analytics en Tag Manager.

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke traineeship in een heel leuk team! Je ontvangt een trainee- en reiskostenvergoeding. Daarnaast, met een beetje hulp van jezelf, heb je aan het einde van deze periode een hele hoop extra certificaten en know-how van Martech-omgevingen. Bij een succesvolle voortgang krijg je een contract aangeboden.

Oh, en we bieden je nog veel meer interessants. Komt ‘ie:

  • volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
  • gezamenlijke lunch
  • iedere pauze pingpongen, PlayStation’en, tafelvoetballen of lekker naar buiten
  • supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!) waarbij je het zo laat – of vroeg – mag maken als je wilt
  • uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden aan het einde van je traineeship
  • een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan
  • véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera
  • wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team
  • toffe klantprojecten op het gebied van data & (marketing) automation

Contact

Voor vragen over de organisatie, het trainingsprogramma en je taken: opleidingen@handpickedagencies.com. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie of om direct te solliciteren.