Studievereniging?

Een studievereniging is een vereniging die open is voor alle studenten van een bepaalde studie. Studievereniging Flow is er voor alle studenten van Communicatie- en Informatiewetenschappen (CIW), Cognitive Science and Artificial Intelligence (CSAI) en Data Science and Society (DSS). Je kan lid worden van Flow als je een van deze studies voor minstens een semester aan Tilburg University volgt tijdens een academisch jaar.

Studieverenigingen zoals Flow zijn er op gericht om hun leden te ondersteunen bij hun studie. Studieverenigingen bieden daarom veel middelen aan om hun leden te helpen, zoals (gratis) samenvattingen, bijles en korting op boeken. Studieverenigingen hebben ook commissies waarin je actief kan worden, zodat je ook praktische skills kan ontwikkelen.

Er bestaan ook studentenverenigingen. Deze verenigingen zijn open voor alle studenten, en zijn meer gefocust op het organiseren van feesten.

Wil je je gelijk inschrijven? Klik dan op de knop hieronder!

Actief Lidmaatschap

Wil je een actief lid worden? Je kan meer informatie vinden en jezelf inschrijven als actief lid via de onderstaande knop!

Introductieweekend

Voor alle nieuwe studenten organiseert Flow een Introductieweekend. Dit jaar vindt het weekend plaats van 3 tot 5 september. Wil jij op de hoogte blijven over het Introductieweekend. Bekijk de volgende pagina en meld je aan voor de mailingslijst.

Lid worden?

Educatief

Op een educatief niveau zijn er veel directe voordelen waar je profijt van hebt als je lid wordt van Flow. Je kan samenvattingen gratis downloaden, hebt toegang tot bijles en je kan gratis deelnemen aan alle educatieve activiteiten!

Professioneel

Op een professioneel niveau kan Flow je helpen met je carrière. We organiseren evenementen die jouw carrière naar een hoger niveau tillen: workshops om handige vaardigheden te leren, bedrijfsbezoeken waarbij je je studie in de praktijk ziet of een training over hoe je effectief kan solliciteren op een baan.

Sociaal

Flow ondersteunt haar leden ook op een sociaal niveau! Wij organiseren en gaan naar meerdere sociale evenementen waarbij je je medestudenten kan ontmoeten en met hen kan feesten!

Registratieproces

• Aanmelden voor Flow

Je hebt je net ingeschreven voor onze vereniging!

• Ontvang de bevestiging van je registratie

Zodra de Secretaris jouw inschrijving heeft voltooid, ontvang je nog een bevestigingsmail.

• Activeren van de app

Je ontvangt een code voor de app in een andere e-mail. Instructies voor het activeren van je account vind je op deze pagina.

• Geniet van je lidmaatschap!

Houd de website en social media in de gaten, zodat je geen enkel evenement mist!

Nadat je je hebt ingeschreven:

• ontvang je een bevestigingsmail;
  • wordt jouw inschrijving naar de Secretaris gestuurd, die jou een mail zal sturen zodra je officieel bent ingeschreven als lid. Houd er rekening mee dat dit proces een tijdje kan duren;
  • de contributie zal van jouw bankrekening worden afgeschreven;
  • nadat je inschrijving is afgerond ben je lid van Studievereniging Flow. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Ben je klaar met studeren? Kijk hier voor meer informatie over Flow’s uitschrijfproces.
Vul hieronder je betalingsgegevens in zodat wij de contributie voor het lidmaatschap af kunnen schrijven.
Klik hier om het HR, AV en AVG-beleid te bekijken.