De Informele Activiteitencommissie (IFAC) is verantwoordelijk voor diverse sociale activiteiten. Om te beginnen organiseert de IFAC de maandelijkse borrels van Flow in Klein Café Van Horen Zeggen. Voor elke borrel bedenkt de commissie een thema en wordt het café naar dit thema gedecoreerd, om zo een borrel onvergetelijk neer te zetten. Verder is de IFAC verantwoordelijk voor de twee cantussen van Flow: de Sintercantus en de Springcantus.

De IFAC is niet alleen verantwoordelijk voor de feestelijke activiteiten, maar organiseert ook de twee activiteiten speciaal voor de actieve leden van Flow, namelijk de Actieve Leden Avond en de Commissie Battle. In de loop van het jaar organiseert de IFAC ook enkele kleinere activiteiten, zoals een bierproeverij.

Over het algemeen zijn de activiteiten van de IFAC laagdrempelige activiteiten, die de leden een geweldige kans bieden om elkaar te leren kennen en plezier te hebben. Als je vragen, ideeën of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met de IFAC via informeel@svflow.nl.