Studievereniging Flow dankt een deel van haar bestaan en activiteiten aan de bedrijven waarmee wij samenwerken. Niet alleen promoten wij graag relevante stages, vacatures en bedrijven (of hun producten en diensten) aan onze leden, ook hechten wij veel waarde aan het gezamenlijk organiseren van een activiteit. In de loop der jaren heeft Flow met tientallen bedrijven samengewerkt aan bedrijvendagen, workshops, boekverkoopmomenten, vrijwilligersacties en vele andere activiteiten.
De volgende bedrijven zijn partner van Flow:

Klein Café Van Horen Zeggen
Klein Café Van Horen Zeggen is de stamkroeg van studievereniging Flow. Elke eerste woensdag van de maand organiseert Flow hier een borrel, met elke keer een ander thema. Ook vinden er door het jaar heen verschillende activiteiten plaats in dit café. Kijk voor meer informatie op www.cafevanhorenzeggen.nl.

Achmea
Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. Wij verzekeren ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. Met welke visie? Hoe geven we onze klanten financiële zekerheid? Onze focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij we verantwoord omgaan met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, willen we de geldzaken goed regelen voor onze klanten.​ In samenwerking met Flow organiseren we een leuke activiteit voor de leden van de studievereniging. Kijk ook op www.achmea.nl voor meer informatie!

Appli
SV Flow werkt samen met Appli, dé stage app. Op zoek naar een passende stage? Appli maakt het proces van het zoeken naar een stage eenvoudiger en sneller!

Hoe werkt het:

Download gratis de app in de Apple App Store of via Google Play. Maak een account aan en vul je profiel met persoonsgegevens, interesses, een foto en eventueel een videopitch en begin vervolgens met swipen. Bij wederzijdse interesse is er een match en kunnen jullie chatten. Zo kun je binnen een paar minuten al een geschikte stageplek vinden! Voor meer informatie: http://www.appli.nl/voor-studenten/.

Brunel
Brunel is een detacheringsbureau gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in onder andere finance, IT, en marketing. Voor Flow heeft Brunel al verschillende sollicitatietrainingen verzorgd, met als gevolg dat al verschillende Flow’ers via Brunel aan een baan zijn gekomen. Voor meer informatie over Brunel kijk je op www.brunel.nl.

Greenhouse Group
Greenhouse Group, gevestigd in hartje Eindhoven, is een overkoepelende organisatie van innovatieve en toonaangevende bedrijven in het digitale speelveld. Met klanten zoals Vodafone, Staatsloterij en Microsoft lopen wij voorop in online marketing. Innovation, Dedication en Fun zijn onze kernwaarden en die dragen we met meer dan 250 toegewijde vakmensen dagelijks uit! Interesse in een startersfunctie als Online Advertising Specialist of Campaign Operations Specialist binnen Greenhouse Group? Kijk snel naar de mogelijkheden op www.werkenbijgreenhousegroup.nl.

Popi Pizza
Popi Pizza is de nieuwe pizza bezorg formule van Nederland. Met onze eerste vestiging en proof of concept in Tilburg gaan wij de concurrentie aan met de grote spelers in de markt voor pizza takeaway & delivery restaurants. Een nog kleine speler met grote ambities, een gezonde dosis lef en vooral een visie. Popi Pizza is voornamelijk geboren uit een ongenoegen. Een ongenoegen over de mogelijkheid om landelijk een echt lekkere, verse Italiaanse Pizza te kunnen bestellen en laten bezorgen. De pizza is een traditioneel Italiaans product welke je in Nederland enkel in Amerikaanse concepten terugziet en waar de receptuur vaak niets meer met de traditionele Italiaanse pizza te maken heeft. En dat gaan wij anders doen… Met verse Italiaanse producten, een traditionele houtgestookte steenoven en originele Italiaanse recepten gaan wij het mogelijk maken om een echt lekkere pizza eenvoudig en snel, tegen een eerlijke prijs bij onze gasten thuis bezorgd te krijgen. Deze pizza’s kom je zeker nog vaak tegen als lid van Flow! Kijk op www.popipiza.nl voor meer informatie.

Theaters Tilburg
Theaters Tilburg bestaat uit de schouwburg, concertzaal en studio. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten. Theaters Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen. De eigen programmering bestaat uit ruim 350 voorstellingen en concerten. Van cabaret tot klassieke muziek. Van musical tot dans. Daarnaast is Theaters Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio. Stichting Theaters Tilburg kent een directeur/bestuurder (Rob van Steen), een managementteam en een raad van toezicht. Als lid van Flow maak je iedere maand kans op twee kaartjes voor een leuke voorstelling. Kijk ook eens op www.theaterstilburg.nl.

The Shortlist
The Shortlist is een nieuw carrièreplatform wat volledig gericht is op de student als “talent”. Op dit platform kunnen studenten uitvinden waar hun ambities, sterke punten en zwakke punten liggen. Verder kunnen er ook assessments gedaan worden en serious games gespeeld worden. Alles is dus gericht op de ontwikkeling van de talenten. Recruiters kunnen op dit platform in contact komen met onze studenten. Voor meer informatie kun je kijken op www.the-shortlist.com.

Tigerprint Textieldruk – Merchandise
Tigerprint is al bijna 30 jaar leverancier van bedrukte textiel en marktleider in full colour drukwerk. De textieldrukkerij heeft een online webshop en heeft twee winkels gevestigd in Tilburg en Breda. De redelijke prijzen (o.a. studentenkorting), een uitgebreid assortiment aan kleding, topkwaliteit bedrukkingen en de goede service maakt Tigerprint een ideale textieldrukker voor veel bands, verenigingen en bedrijven. Meer weten? Kijk op www.tigerprint.nl.

Drukbedrijf.nl
Drukbedrijf.nl is een drukkerij in Amsterdam waar je online drukwerk kunt bestellen. Ze drukken echt alles op alles. Zo kun je er onder andere terecht voor  het drukken van flyers. Wij laten er ook onze brochures drukken. Op de website worden veel producten aangeboden. Ook als je niet kan vinden wat je zoekt, dan kunnen ze het wel drukken. Daarvoor kun je het beste contact met ze opnemen. Naast het drukwerk verzorgen ze ook het ontwerp van je producten en kunnen ze bijna altijd wel met spoed leveren.

Daarnaast werkt Flow regelmatig samen met de volgende bedrijven:

Kweek Communicatie
Kweek Communicatie is een communicatiebureau in Tilburg, gerund door gemotiveerde studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen van Tilburg University. In de collegebanken doen we kennis op die we voor je in de praktijk brengen op het gebied van Web & Media en Taal & Tekst. Kun jij de hulp van toekomstige spinnen in ’t web gebruiken? Of heb je hulp nodig bij de d’s, de t’s en de puntjes op de i? We helpen je graag bij alle problemen op gebied van Web & Media en Taal & Tekst. Neem dus gerust eens een kijkje op onze website: www.kweekcommunicatie.nl.

Business Talent Network
Business Talent Network is de grootste aanbieder van inhousedagen, business-courses en traineeships. Het biedt studenten een directe ingang in het ‘echte’ bedrijfsleven door een kijkje te nemen bij grote bedrijven. BTN is vooral bekend van websites als AfstudeerStage.nl en Inhousedagen.nl.

Proef Proeverijen
Proef Proeverijen verzorgt eenmaal per jaar een bierproeverij voor leden van Flow. Met inmiddels ruim 4 jaar ervaring in het verzorgen van proeverijen laten zij hun klanten veel moois proeven en leren zij hen over deze prachtige Bourgondische producten. Neemt u eens een kijkje op de website: www.proefproeverijen.nl.

TomInc
Tominc is het bedrijf achter het design van onze website. Eigenaar van dit bedrijf is Tom van Altena, een Flow-alumnus.

Studystore
De boekenverkoop van Flow wordt mogelijk gemaakt door Studystore. Dankzij Studystore krijgen leden van Flow tot 10% korting en gratis verzending bij de aankoop van studieboeken! Studystore is te vinden op www.studystore.nl, of natuurlijk via onze boekenpagina!

 

Ook geïnteresseerd in een samenwerking met Flow? Klik hier voor meer informatie.

0

Start typing and press Enter to search