Flow heeft een speciale ledenpas die je op de Flowkamer (E204) kan ophalen als je als lid bent ingeschreven! Op de onderstaande locaties krijg je een speciale korting op vertoon van dit pasje:

kleincafevanhorenzeggen_logo_221208-1

Klein Café Van Horen Zeggen

Stadhuisstraat 15, Tilburg

In ons eigen stamcafé krijgen leden van Flow een korting van €0,30 op consumpties van bier, fris, koffie en thee en €0,50 op consumpties van wijn. Deze actie geldt niet tijdens carnaval of de Tilburgse kermis.

Havana

Heuvel 22, Tilburg

TIKI-THURSDAY at Havana

Elke donderdag bij Havana: Alle TIKI cocktails voor maar €7,50.

Copy & Co

Westermarkt 36, Tilburg

Deze copyshop is voor de studenten van Flow ideaal gelegen nabij de universiteit, namelijk aan de Westermarkt. Bovenop de speciale kortingen die al voor studenten gelden bij deze copyshop, krijgen leden van Flow een extra korting van 10%.

Mugs & Muffins

Tuinstraat 49-01, Tilburg

Dit leuke koffiezaakje biedt de leden van Flow een korting van 10% op eten en drinken, merchandise uitgezonderd.

Hungry.nl

Als lid van Flow krijg je bij Hungry.nl een speciale korting! Gebruik bij je bestelling kortingscode STUDENTENLEVEN om de korting te ontvangen!

AppelSien

Heuvelstraat 131, Tilburg

Deze groentewinkel midden in het centrum biedt speciaal voor Flow-leden een korting van 10% op alle producten.

La Poubelle

Havendijk 20, Tilburg

In deze leuke kringloopwinkel kun je bijna alles kopen! Ideaal voor als je een (nieuwe) kamer in Tilburg krijgt bijvoorbeeld! Als lid van Flow krijg je in deze winkel een korting van wel 20%.