Voor elke tentamenperiode kunnen er samenvattingen besteld worden via Flow. Samenvattingen zijn te vinden in de webshop. Je kunt inloggen met je eigen account en dan alle beschikbare digitale samenvattingen zien en downloaden. De samenvattingen kunnen op deze manier het hele jaar door gedownload worden en niet alleen vlak voor het tentamen.

We kunnen helaas niet garanderen dat er voor elk vak een samenvatting komt. Collegestof wordt vaak veranderd waardoor samenvattingen onbruikbaar worden. De lijst met samenvattingen wordt gedurende het collegejaar bijgewerkt, dus hou de website goed in de gaten! Momenteel worden er namelijk nog een aantal samenvattingen verwerkt.

Verkoop jouw samenvatting!

Bij Flow proberen we altijd om zo veel mogelijk kwaliteitssamenvattingen aan te bieden. Dit kunnen we echter niet zonder jullie hulp! Heb jij, alleen of met een groep, een goede samenvatting geschreven voor een vak van een van de volgende studies Communicatie- en Informatiewetenschappen, Cognitive Science and Artificial Intelligence of Data Science and Society? Lever je samenvatting dan in via info@svflow.nl zodat deze gecontroleerd kan worden. Afhankelijk van de kwaliteit van de samenvatting, ontvang je een eenmalige vergoeding die kan oplopen tot €17,50.

Ben je op zoek naar nog meer studieondersteuning? Klik hier voor meer informatie over de opties voor bijles die Flow biedt. Heb je een samenvatting geschreven en wil je nog meer bieden aan je medestudenten, klik dan ook hier om meer informatie te krijgen over het geven van bijlessen via Flow.

Minorvakken
Volg je voor je minor een vak van een andere opleiding, dan kun je bij de studieverenigingen van deze opleiding terecht voor een samenvatting:

Psychologie
Uittreksels kopen is mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 en 15.30 uur op de kamer van studievereniging Complex in T6.03 & T6.04.

Organisatiewetenschappen
De Poliskamer (T6.18) is geopend vanaf 12.30 uur.

Personeelswetenschappen
De INPUT-kamer (T6.23) is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10.30 en 15.30 uur.

Sociologie
De Versotkamer (T6.08) is dagelijks geopend van 12.30 tot 14.30 uur met uitzondering van donderdag, dan is de kamerdienst van 10.30 tot 12.30 uur.

School of Economics and Management