cisv-stage

Word staf of leiding bij CISV

CISV is een internationale organisatie in meer dan 70 landen. Ons doel is een eerlijkere en vredevollere wereld, en dat willen wij bereiken door jongeren uit verschillende landen in aanraking met elkaar te brengen. Dus wil jij komende zomer een internationale ervaring opdoen, werken aan je leiderschapskwaliteiten, andere culturen leren kennen, jongeren een fantastisch kamp bezorgen? Aan wat CV building doen en ook nog een ontzettend leuke tijd hebben zonder dat je hier zelf voor hoeft te betalen? Meld je dan aan voor een van de programma’s van CISV! Kijk op cisv.nl/nl/staf-leiding, like ons op facebook.com/CISVNL of mail naar leiding@nl.cisv.org

Niveau: MBO/HBO/WO
Dienstverband: 10 dagen t/m 4 weken in de zomervakantie

building-blocks-vacature

Marketeer bij Building Blocks

Wil jij je creativiteit en innoverend vermogen in de praktijk brengen? Ben jij een student met een passie voor content marketing en een expert in Photoshop en/of Illustrator? Dan is dit jouw kans om ons team in Tilburg te komen versterken als part-time marketeer! Je bent als marketeer voornamelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van een breed scala aan social media en content marketing activiteiten, waarmee jij ons merk versterkt en herkenbaar maakt.
Interesse? Klik op de knop voor meer informatie en upload je CV!

Niveau: WO
Dienstverband: 16 uur per week
Vanaf: Per direct
Locatie: Tilburg

hulpstudent-vacature

Job alert bij hulpstudent.nl

Hulpstudent.nl is hard op zoek naar studenten die een paar uurtjes per week bij mensen thuis willen helpen met diverse werkzaamheden, zoals het huishouden doen, de boodschappen halen, oppassen, bijles geven en meer! Je kunt zoveel werk aannemen als past binnen je agenda en het is vaak ook nog flexibel te plannen! De netto vergoeding is vanaf €8,- voor 18 jaar per uur tot €9,76 voor 22+.
Interesse? Schrijf je dan in!

Niveau: HBO/WO
Dienstverband: Parttime
Vanaf: Per direct
Locatie: In je eigen regio

instituut-verbeeten-stage

enthousiaste fulltime stagiair(e) Marketing / Communicatie gezocht

Lean Instituut @ Verbeeten (LI@V) is hét kennis & opleidingsinstituut op het gebied van Lean management en verbeteren in de zorg, het onderwijs en de dienstverlening. Wij verzorgen opleidingen, trainingen en kennissessies waarbij wij staan voor ‘Samen Leren, Samen Vernieuwen’. We richten ons op het realiseren van een duurzaam resultaat voor individuen, teams en organisaties. Dit duurzame resultaat is bijvoorbeeld een gewenste verandering in het werkgedrag, samenwerking tussen verschillende beroepsdisciplines of het optimaliseren van werkprocessen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) of beginnende ondernemer voor ons een marketing en communicatie strategie kan opstellen en uitvoeren. Centrale vraag hierbij is: ‘Hoe kan LI@V zich positioneren in de markt om haar doelstellingen te realiseren op een manier die past bij onze identiteit?’ Hierbij dient rekening gehouden te worden met onze focus op twee verschillende sectoren, die overeenkomsten vertonen, maar tevens ook een eigen dynamiek kennen. Deze opdracht is meer praktisch van aard dan een onderzoeksopdracht.

Dienstverband: Opdracht
Vanaf: Per direct

bobmail-stage

BOBMAIL ZOEKT EEN STAGIAIR(E) CONTENT (16-24U)

Waardering, respect, vrijheid en verantwoordelijkheid! Dit zijn de termen die we horen van onze stagiaires, dat klinkt goed toch?!

Wij zijn een jong, gezellig en ambitieus e-mailmarketing bureau in Tilburg. Nou denk je misschien: ‘e-mailmarketing dat is wel heel ouderwets en stoffig’, maar niets is minder waar. E-mailmarketing is juist één van de meest succesvolle online communicatiekanalen. En wij groeien als een speer! Elke dag zetten wij ons met hart en ziel in om de e-mailmarketing van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. En dat zonder irritatie op te wekken bij de ontvangers ;). Je kunt hierbij denken aan creatieve campagnes om bijvoorbeeld klanten te werven, te binden of gewoon om leuke nieuwtjes te verspreiden.

Als stagiaire content krijg jij alle vrijheid om je eigen creativiteit te uiten. Je bent verantwoordelijk voor een selecte groep klanten waar jij maandelijks de nieuwsbrieven voor verzorgt. Sommige klanten weten al erg duidelijk wat ze willen communiceren en andere niet. Het is dan aan jou de taak om samen met deze klanten de content te bedenken. Zo zorg jij ervoor dat er elke maand een knaller van een nieuwsbrief verstuurd wordt. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van alles wat bedacht is in de brainstorm met nieuwe klanten. Naast deze vaste verantwoordelijkheden betrekken we je ook actief bij het ontwikkelen en verbeteren van interne processen. Wij houden van transparantie, ook naar jou toe, en initiatief voor verbetering wordt juist erg gewaardeerd.

Daarnaast geloven wij in jouw talenten en persoonlijke ontwikkeling. Het is belangrijk dat jij elke dag nog steeds uitgedaagd wordt. Zodra jij aangeeft dat je toe bent aan meer, grijpen wij deze kans aan en gooien we dingen (met mate) over de schutting. Dus bij ons kom je zeker niet om werk verlegen te zitten.

Klik op de knop voor meer informatie!

Dienstverband: 16-24 uur per week
Vanaf: Per direct
Locatie: Tilburg
Stagevergoeding: Ja

universiteit-stage

Communicatie stage vacature bij Tilburg University

Zoek jij nog een leerzame communicatiestage voor 3-5 dagen in de week op Tilburg University vanaf januari 2018? Lees snel verder! Het Development and Alumni Relations Office (DARO) van Tilburg University is op zoek naar een communicatietopper! DARO onderhoudt contact met afgestudeerden van de universiteit, met als doel hen zo ‘engaged’ en betrokken mogelijk te houden. Daar hebben zowel de universiteit als de alumni wat aan. Dit brengt verschillende communicatie-uitdagingen met zich mee: hoe bereik je bijvoorbeeld je doelgroep en met welke content?

Binnen de stage krijg je de ruimte om zelf een richting te kiezen die jou het meest interessant lijkt, of om juist van alles wat mee te pakken (als je bijvoorbeeld nog wilt ontdekken wat echt jouw ding is). Denk hierbij aan het uitwerken van webprojecten, redactionele taken maar ook direct mail en wervend schrijven; er is van alles te doen! Uiteraard ontvang je ook een mooie stagevergoeding voor al je harde werk. Wil je jouw afstudeeronderzoek koppelen aan een stage? Ook daarvoor zijn er mogelijkheden!

Geïnteresseerd of vragen? Stuur me vrijblijvend een berichtje of mail naar Aniek Verhoeven, Communications Manager bij DARO a.h.l.verhoeven@tilburguniversity.edu.

Niveau: WO
Dienstverband: 3-5 dagen per week
Locatie: Tilburg University
Stagevergoeding: Ja

telos-stage

Marketing- en communicatie strategie voor Telos (UvT)

Bij Telos (UvT), zijn we bezig met het opzetten van een nieuwe (online) marketing- en communicatie strategie. Telos doet onderzoek naar onder andere regionale duurzaamheid, sociale veerkracht, circulaire economie en gezonde verstedelijking. We zijn onderdeel van de Universiteit, maar we verdienen ons brood met opdrachten die we zelf uit de markt halen. Onze klantenkring bestaat onder andere uit gemeenten, provincies, ministeries en banken.

We zijn opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) die met ons een marketing en communicatie strategie wil opzetten. Je krijgt alle vrijheid om met jouw creativiteit en vaardigheden een strategie te bepalen en uit te voeren die past bij ons profiel. Durf jij die uitdaging aan te gaan? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar r.mulder@uvt.nl

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 1 a 2 dagen per week
Vanaf: Direct
Locatie: Tilburg University

argus-producties-vacature

Vacature bij Argus Producties

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan en heb je affiniteit met media? Argus Producties is een bedrijf binnen de televisiewereld dat zich richt op het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie bij live sportevenementen. Je maakt bijvoorbeeld slowmotions tijdens een Eredivisiewedstrijd, maakt uitgebreide en minder uitgebreide montages van een basketbalwedstrijd en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, als LSM-redacteur ben je redactioneel verantwoordelijk en de beelden die jij selecteert verschijnen bij duizenden mensen op TV! We werken hiervoor samen met o.a. FOX Sports, Ziggo, NOS, RTL, Veronica en vele andere buitenlandse opdrachtgevers. Als bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten! Interesse gekregen? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: In overleg
Vanaf: In overleg
Locatie: Utrecht

cobbles-vacature

Cobbles Cycling zoekt redacteurs!

OVER COBBLES

Cobbles is een lifestyleblog over wielrennen en mountainbiken. We hebben een team van ongeveer 12 schrijvers en een paar redacteurs. Omdat we hard groeien zouden we er graag enkele redacteurs bijhebben.  Ons team is overwegend jong, de gemiddelde leeftijd is 24. Het blog draait om passie voor fietsen en vanuit deze intrinsieke motivatie willen we dan ook graag mensen aantrekken: we zijn allemaal vrijwilligers.

WAT LEER JE IN DE FUNCTIE

De redacteurs redigeren de teksten van de schrijvers; zelf heb ik gemerkt dat je hierdoor misschien nog wel sneller dan bij schrijven ervaring opdoet met de Nederlandse taal en het schrijven voor een bepaalde doelgroep. Ook doen de redacteurs ervaring op met Adobe Photoshop (volgens mij een hele waardevolle vaardigheid). Het begin is simpel: dan gaat het alleen om het invoegen van foto’s in het juiste format en weer exporteren. Dit alles moet dan via WordPress op onze website gepubliceerd worden. Daarna moet het bericht op diverse social media verspreid worden om ons publiek op de hoogte te stellen. Je doet dus niet alleen ervaring op met langere teksten, maar ook met hele korte berichten. We publiceren enkele blogs per week, waarbij iedere redacteur één blog per week op zich neemt. Dat kost dan zo’n twee tot drie uur per week.

VRIJWILLIG

Het gaat om een vrijwillige functie, maar we bieden wel veel gezelligheid op onze teamborrels en gezamenlijke uitjes. En een extra WhatsApp groep in je lijst natuurlijk nooit weg.

veldmark-vacature

Promotiemedewerkers gezocht!

Is het voor jou belangrijk om zelf aan te kunnen geven waarvoor, wanneer en hoeveel je wilt werken? Lijkt het je leuk om te werken op unieke locaties door heel Nederland en ben je op zoek naar een flexibele studentenbijbaan? Dan is een baan als promotiemedewerker bij VeldMark zeker iets voor jou!!

Jij bent:
Minimaal 18 jaar oud
Representatief
Enthousiast
Overtuigend, proactief & ondernemend
Flexibel in te plannen

Vul nu het contactformulier in en wie weet zien we je snel op kantoor bij VeldMark voor een kennismaking.

Niveau: HBO- of WO-opleiding
Dienstverband: Parttime
Vanaf: Direct

Cross your borders

Stage bij Cross Your Borders

Stichting Cross Your Borders is een jongerenorganisatie die onderwijsprojecten over mondiale vraagstukken behandelt op meer dan 250 middelbare scholen in Nederland. Wij bieden vier projecten aan: Cross Your Borders, Globaland, Breaking News en Company FunFair. Daarnaast organiseren we indrukwekkende jongerenreizen naar ontwikkelingslanden onder de naam Fairaway. Ons doel is om jongeren bewust te maken van en ze enthousiast te maken om hiertegen in actie te komen. Dat willen we samen met jou bereiken!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime stage, minimaal één dag in de week, gedurende een periode van minimaal drie maanden
Vanaf: Elk moment van het jaar

aiesec

Ga naar het buitenland met AIESEC!

AIESEC is de grootste non-profit organisatie in de wereld gerund door studenten. We helpen jonge leiders zichzelf te ontwikkelen door middel van interculturele uitwisselingsprojecten. AIESEC biedt professionele stages aan waarin je de mogelijkheid krijgt je leiderschap-skills te ontwikkelen in een uitdagende, nieuwe omgeving in het buitenland. De stages zijn betaald en in verschillende branches en sectors. AIESEC helpt met het vinden van een kamer, visum, persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een internationaal netwerk. Als je je via Flow registreert, krijg je ook nog eens €20 euro korting! Wil jij ook een fantastische, onvergetelijke tijd in het buitenland? Join us op www.aiesec.nl/joinnow of kom langs op kantoor, E2.15.

Wilt u uw stage of vacature ook op deze pagina terugzien? Informeer dan via vacatures@svflow.nl naar de aanleverspecificaties.

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search