Natuurlijk kon onze vereniging niet voortbestaan wanneer er nooit een paar studenten het voortouw namen en het schip dat Flow heet wilden besturen. Hieronder vind je chronologisch de besturen die Flow heeft gekend.

Bestuurshistorie

Bestuur XV – 2016/2017

v.l.n.r.: Stephanie Kruythof (commissaris externe betrekkingen), Suzan van Dijke (secretaris), Anne Kessels (voorzitter), Sara van der Boon (penningmeester)

Bestuur XIV – 2015/2016

Bestuur 2015-2016

v.l.n.r.: Donny Batenburg (secretaris), Evi van der Weegen (commissaris externe betrekkingen), Dennis de Groot (voorzitter), Arjen Traas (penningmeester)

Bestuur XIII – 2014/2015

v.l.n.r.: Yvonne Withagen (penningmeester), Femke de Bruijn (commissaris externe betrekkingen), Sjors van der Heijden (voorzitter), Vera van der Laan (secretaris), Yannick Maas (vicevoorzitter)

Bestuur XII – 2013/2014

v.l.n.r.: Pieter Winnemuller (vicevoorzitter), Barbara Verstappen (secretaris), Iskander de Lange (voorzitter), Ghyslaine Krebbekx (commissaris externe betrekkingen), Wout Spierts (penningmeester)

Bestuur XI – 2012/2013

v.l.n.r.: Natasja Schouten (vicevoorzitter), Madi Kliffen (secretaris), Anne Derksen (penningmeester) en Nick Tammel (voorzitter)

Bestuur X – 2011/2012

v.l.n.r.: Corine Boonman (secretaris), Inge de Weerd (penningmeester), Teun Vugts (vicevoorzitter) en Leo Tegelaar (voorzitter)

Bestuur IX – 2010/2011:

v.l.n.r.: Yannick van den Hurk (penningmeester), Veerle Huigen (secretaris), Mirna van Herk (voorzitter) en Rik Wassens (vicevoorzitter)

Bestuur VIII – 2009/2010

v.l.n.r.: Maarten van Heijningen (voorzitter), Amy Jacobs (penningmeester), Karlijn van Hoek (secretaris) en Jurgen Geboers (vicevoorzitter, helaas eerder moeten stoppen)

Bestuur VII – 2008/2009

v.l.n.r.: Koen Nijenhuis (vicevoorzitter), Renske Bakker (secretaris), Evy van Hulten (voorzitter) en Loes Mahieu (penningmeester)

Bestuur VI – 2007/2008

v.l.n.r.: Kim Schoot (penningmeester), André Kevenaar (voorzitter), Simone van Schip (secretaris) en Fleur van Dongen (vicevoorzitter).

Bestuur V – 2006/2007

Bart Kock (voorzitter), Nienke Eckhardt (vicevoorzitter), Pascal Hopman (penningmeester) en Marlous Janssen (secretaris)

Bestuur IV – 2005/2006
Bart Kock (voorzitter), Stefan Goossens (vicevoorzitter), Jolijn Waterkamp (penningmeester) en Annette Bout (secretaris)

Bestuur III – 2004/2005

v.l.n.r.: Paul op de Weegh (voorzitter), Laura Molenaar (secretaris) en Jolijn Waterkamp (penningmeester) – Francis Koelemaij (vicevoorzitter) ontbreekt op de foto

Bestuur II – 2003/2004

v.l.n.r.: Paul op de Weegh (voorzitter), Carla de Jager (penningmeester), Bastiaan de Koeijer (secretaris)

Bestuur I – 2002/2003

Roel Seegers (voorzitter), Gonneke Daris (secretaris), Hanneke Hoogwegt (vicevoorzitter), Carla de Jager (penningmeester) en een aantal actieve leden.

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!