Persoonlijke informatie

Mijn naam is Ayra Lintsen en dit jaar ben ik Penningmeester en Vicevoorzitter bij Flow. Momenteel zit ik in het derde jaar van CIW en volg ik voornamelijk BDM-vakken. Ik ga waarschijnlijk de master Marketing Analytics volgen. Al voordat ik begon met studeren, wist ik dat ik actief wilde worden bij een vereniging. Ik ben zelf geen type voor ontgroeningen en verplichtingen, dus een studentenvereniging zou dan ook echt niet bij mij passen. Gelukkig vond ik bij Flow de perfecte match! In mijn eerste jaar werd ik lid van de Studiereiscommissie en in mijn tweede jaar was ik commissaris van de inFlowcommissie. Ook heb ik tijdens dat jaar meegeholpen aan de almanak ter ere van het derde lustrum van Flow. Tijdens die twee jaar heb ik zo enorm genoten van alles wat Flow mij te bieden had, dat ik besloot een bestuursjaar te doen. Hopelijk kunnen mijn bestuursgenootjes en ik jullie net zo enthousiast maken over Flow als mijn voorgangers dat hebben gedaan!

E-mail: penningmeester@svflow.nl