Persoonlijke informatie

Hallo! Ik ben Nina Rooze en dit jaar ben ik Secretaris van Flow. Op dit moment zit ik in het derde jaar van mijn bachelor CIW waar ik voornamelijk BDM-vakken volg. Al op mijn aller eerste meeloopdag wist ik dat ik mijn plekje had gevonden. Tilburg University sprak me heel erg aan, en ook bij Flow voelde ik me gelijk thuis. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vanaf mijn eerste studiejaar actief ben geworden bij Flow. Ik ben begonnen als commissielid van de Informele Activiteitencommissie, en afgelopen jaar ben ik commissaris geweest van de Introductiecommissie. Al vanaf die eerste meeloopdag hoopte ik op een plekje in het Dagelijks Bestuur. Met de functie van Secretaris ben ik dan ook heel erg blij. Ik vind het heel leuk om dit jaar contacten te onderhouden met de leden, de faculteit en andere verenigingen binnen en buiten Tilburg. Ik kijk heel erg uit naar dit jaar en ik weet zeker dat wij met zijn vijven er een prachtig jaar voor Flow van gaan maken!

E-mail: secretaris@svflow.nl