Een deel van de huidige Club van 50. V.l.n.r. Yannick van den Hurk, Leo Tegelaar, Veerle Huigen, Mark de Jong en André Kevenaar. Arnoud van Hulst en Teun Vugts ontbreken op de foto.

De Club van 50 in januari 2014, v.l.n.r. Yannick van den Hurk, Leo Tegelaar, Veerle Huigen, Mark de Jong en André Kevenaar. Arnoud van Hulst en Teun Vugts ontbreken op de foto.

In het kader van het 10-jarig bestaan van Flow is in 2012 de Club van 50 opgericht. Dit is een groep betrokken personen (o.a. alumni, vrienden van de vereniging en reguliere leden) die jaarlijks een donatie van €50,- maakt aan Flow. In ruil hiervoor ontvangen de leden een prominent plaatsje op onze verenigingskamer en een jaarlijkse Club van 50-borrel, om samen met het bestuur de huidige gang van zaken alsmede de toekomst van Flow bespreken. Niet alleen blijven zij op deze manier op de hoogte van Studievereniging Flow, zij zijn tevens vrij om hun ideeën of adviezen aangaande de vereniging aan het bestuur te geven.

Hieronder stelt de Club van 50 zich graag aan je voor!

Veerle Huigen Veerle Huigen
PR-commissaris 2013-2014

Ik ben Veerle Huigen, 24 jaar jong en oud-secretaris en oud-PR-commissaris van Flow. In 2008 kwam ik vanuit “het Noorden” naar Tilburg om te studeren, waar ik al snel deel uit ging maken van Flow. Na twee jaar introcommissie ben ik het bestuur ingerold, waarna ik vervolgens nog een studiereis naar Dublin, twee verenigingsweekenden en het tweede lustrum heb mogen organiseren. Op de valreep heb ik ook nog een jaar opgetreden als PR-commissaris, in het jaar dat de club van 50 werd geïntroduceerd. Samen met Teun werd ik als eerste lid van deze club, omdat ik trots was (en ben) op Flow, en alles wat we bereikt hebben.
Teun Vugts
Vicevoorzitter Studievereniging Flow 2011-2012

“I’m simply the best, better than all the rest. Better than anyone, anyone I’ve ever met. I’m stuck on your heart, and hang on every word you say. Tear us apart, baby I would rather be dead.”

Flow: de beste tijd uit m’n leven.
Waarom ben ik lid? Ik heb het hele concept van de Club van 50 zelf verzonnen, hihi

Leo Tegelaar Leo Tegelaar
Voorzitter Studievereniging Flow 2011-2012

Mijn naam is Leo Tegelaar, ik ben 24 jaar en nu zo’n vijf jaar trots lid van Studievereniging Flow. Flow heeft mijn studententijd simpelweg gemaakt. Borrels, studiereizen en bedrijfsbezoeken hebben voor een hoop mooie en leuke herinneringen gezorgd. Na mooie jaren, waarin ik bij de IFAC heb gezeten en voorzitter ben geweest, besloot ik lid te worden van de Club van 50. Hoewel ik zelf minder actief ben geworden, wil ik op deze manier graag bijdragen aan de vele activiteiten die er worden georganiseerd. Ik ben blij om te zien dat het zo goed gaat met Flow en dat er inmiddels een hele nieuwe enthousiaste generatie is om de vereniging voort te zetten.
Arnoud van Hulst Arnoud van Hulst
Grootste fan van Flow

Ik ben Arnoud van Hulst, masterstudent Religiestudies. In mijn tweede jaar kwam ik als bestuurslid van Media Vita op een borrel van Flow terecht en ben nooit meer weggegaan. Als inmiddels vaste gast bij deze borrels, zie ik dat Flow voor veel communicatiestudenten de ideale manier is om vrienden voor het leven te maken en tegelijkertijd de theorie van de studie te kunnen combineren met de praktijk. Het is belangrijk dat Flow die leuke én interessante activiteiten kan blijven organiseren, en daarom draag ik daar graag een kleine steen aan bij via de Club van 50.
Mark de Jong Mark de Jong
Weekendcommissaris 2013-2014

Mijn naam is Mark de Jong en ik ben een derdejaars bachelor. Ik ben sinds mijn eerste jaar actief binnen Flow. De eerste twee jaar heb ik meegeholpen met het organiseren van de studiereis van dat jaar naar respectievelijk Dublin en Praag. Dit jaar ben ik commissaris van de weekendcommissie en het was onze taak om een citytrip op te zetten. Onze eerste citytrip ooit ging naar Brugge. Verder komt er in mei ook nog een verenigingsweekend wat wij ook organiseren. Ik ben dus al drie jaar actief en Flow betekent dus veel voor me, sociaal gezien, maar ook formeel. Ik ben bij de Club van 50 gegaan om de vereniging te steunen zodat er nog mooiere activiteiten kunnen worden georganiseerd.
Andre Kevenaar André Kevenaar
Voorzitter 2007-2008

Zeven jaar geleden was ik voorzitter was van Flow maar nog steeds profiteer ik van de ervaring die ik in dat jaar heb opgedaan. Het studentenleven heb ik alweer een tijdje achter mij gelaten want inmiddels ben ik twee jaar werkzaam als consultant bij TOPdesk in Delft. Ik zie wel continu overeenkomsten tussen de werkzaamheden tijdens een nevenfunctie bij Flow en mijn huidige baan.
En ik weet nog hoe weinig beeld ik had bij een fulltime baan toen ik voorzitter was van Flow. Daarom deel ik nu graag mijn ervaringen met de huidige Flow leden en ben ik lid geworden van de Club van 50.
Yannick van den Hurk
Penningmeester 2010-2011