Wat doen CIW-studenten in hun vrije tijd? Juist, zich nog meer met de kunst van het schrijven bezighouden. Tenminste, de inFlowcommissie wel. Maandelijks verspreidt zij Flow’s nieuwsbrief (genaamd ‘inFlow’). Via deze nieuwsbrief blijven Flow’ers op de hoogte van aankomende activiteiten en lees je interviews met commissarissen.

Naast de nieuwsbrief verzorgt de inFlowcommissie ook het Flowzine, het gedrukte magazine voor leden van Flow. Hierin staat ieder kwartaal een diepte-interview met een CIW-gerelateerd bedrijf of persoon. Ook worden er oud-Flow’ers geïnterviewd over hun baan en tijd bij Flow. Daarnaast staan er altijd interessante artikelen in over het studentenleven in Tilburg en worden er diverse trends binnen het veld van communicatie besproken.

Vanaf dit jaar zal de inFlowcommissie zich ook bezighouden met het schrijven van een wetenschappelijk blog. Hierin zullen interessante publicaties op het gebied van communicatie worden gedeeld. Lijkt het je leuk om zoiets op te zetten? Dan is de inFlow misschien wel iets voor jou!

Mail je vragen, ideeën, opmerkingen en aanmerkingen naar inflow@svflow.nl.

V.l.n.r.: Rosa van Vleuten, Jennifer Steenkamp, Alieke Bakker (Bestuursbuddy), Julia Davidse, Luca Vermeirssen, Laura van Houdt (Commissaris), Nina Rooze

0

Start typing and press Enter to search