De Informele Activiteitencommissie, ook wel de IFAC genoemd, is de commissie die zorgt voor de nodige ontspanning waar je als hardwerkende student zo vaak naar verlangt. Bij uitjes van de IFAC hoef je even niet te denken aan je colleges, tentamens en deadlines, maar kan je genieten van de maandelijkse borrels, feesten en andere activiteiten die georganiseerd worden binnen studievereniging Flow. Elke maand is er een borrel in onze stamkroeg Klein Café Van Horen Zeggen. Deze borrels hebben elk een eigen thema dat door de IFAC tot in de puntjes uitgewerkt wordt, zodat elke borrel er eentje is om nooit te vergeten!

Verder zijn de informele activiteiten altijd druk bezocht en zijn ze een uitstekende gelegenheid om je mede-Flow’ers te leren kennen, vaak onder het genot van een drankje. Zo hebben we dit jaar weer een Sintercantus, Zomercantus en het Flow Eindfeest! Daarnaast organiseert de Informele Activiteitencommissie een van de meest besproken activiteiten onder actieve leden, namelijk: de Commissiebattle. Op deze avond strijden de commissies tegen elkaar door het doen van de meest gekke spellen en opdrachten die bedacht zijn door de IFAC.

Natuurlijk heb je met de IFAC gegarandeerd een leuk feestje! Heb je vragen, ideeën of opmerkingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via informeel@svflow.nl.

V.l.n.r.: Puck Outshoorn, Fenna Lambregts (Bestuursbuddy), Sydney Linders (Commissaris), Jarno van Outvorst, Annabelle Geerdink, Manon van Hoof

0

Start typing and press Enter to search