Voor de meeste Flow’ers begint het Flowavontuur op het introductiekamp. Dit is dan ook de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je jaargenoten en met de vereniging! Elk schooljaar organiseert de Introductiecommissie een drie dagen durend kamp in de omgeving van Tilburg. Er wordt een origineel thema bedacht waar de activiteiten en feestavonden aan gekoppeld worden. Alle eerstejaars- en premasterstudenten van Communicatie- en Informatiewetenschappen, Cognitive Science & Artificial Intelligence en Data Science and Society zijn van harte welkom!

De Introductiecommissie is het hele jaar in de weer om een onvergetelijk kamp te organiseren voor de nieuwe studenten. De commissie zoekt een locatie, bedenkt een leuk thema en stelt een afwisselend programma samen. Natuurlijk zijn de commissieleden zelf ook aanwezig op het kamp om er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Naast het introductieweekend organiseert de Introductiecommissie de Eerstejaarsactiviteiten. Dit is een afwisseling van formele en informele activiteiten, zoals activiteiten die studenten helpen bij het schrijven van papers, maar ook activiteiten als lasergamen, een etentje of een cocktailworkshop. Zo leer je je studiegenootjes nog beter kennen!

Heb je vragen, ideeën of suggesties, dan kan je ons altijd bereiken via intro@svflow.nl.

V.l.n.r.: Dore de Smidt (Bestuursbuddy), Ellis van der Meer, Nikki Lavrijssen, Ayleen Bogaerd (Commissaris), Daisy Opmeer, Lynn Willems, Milan Baars