Locatie en inschrijvingen Skireis 2020

De locatie is bekend: we gaan naar Prapoutel in Frankrijk! Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en om je in te kunnen schrijven.

In de eerste week van 2020 zal Flow haar eerste skireis ooit organiseren! Hiervoor liggen de bestemming en locatie al vast, maar de rest van het programma moet nog ingevuld worden. Hier gaat de skireis commissie aan de slag. Het eerste semester zal de commissie bezig zijn met de reis tot in detail uitwerken en voorbereiden. Tijdens de reis is de commissie aanwezig om de reis in goede banen te leiden en zijn zij het aanspreekpunt voor de reizigers.

In het tweede semester zal de commissie na gaan denken over de reis in het jaar daar op. Denk hierbij aan het kiezen van een locatie en het regelen van vervoer. Omdat het een nieuwe commissie is, is er voldoende ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën! Als je vragen of toevoegingen hebt kan je mailen naar skireis@svflow.nl.

V.l.n.r.: Louisa Lu, Dore de Smidt (Bestuursbuddy), Nienke Lapien (Commissaris), Daan van den Bosch, Robbert Spaargaren, Lisa Wintjes

0

Start typing and press Enter to search