We mogen eindelijk bekendmaken waar de eerste skireis van Flow naartoe gaat! We gaan van 3 t/m 7 januari naar Prapoutel in Frankrijk!

De skireis zal €255,00 per persoon kosten. Dit bedrag kan in twee termijnen worden betaald. De prijs is inclusief busreis, verblijf, skipas, en skiles. De kosten voor de huur van skimateriaal komt er nog bij, deze zullen tussen de €35 en €50 per persoon zijn. Als je je eigen materiaal hebt kun je dat natuurlijk ook meenemen. Uiteraard zal er meer gedaan worden dan alleen skiën, maar de rest van het programma blijft voorlopig nog een verrassing.

Deze skireis is geschikt voor iedereen; of je nu nog nooit op de latten hebt gestaan of al een ervaren skiër bent. De inschrijvingen zijn open vanaf 23 tot en met 29 september. De inschrijvingen gaan op 23 september om 10:00 uur open en sluiten op 29 september om 23:59 uur. De eerste skireis van Flow wil je zeker niet missen!

P.S. Iedereen die liever op een snowboard staat is ook van harte welkom! Bij je inschrijving kan je aangeven wat jouw voorkeur heeft.

De inschrijvingen zijn gesloten.

0

Start typing and press Enter to search