Voor velen is het weekend een moment om bij te komen van een drukke werkweek. Maar tegelijkertijd is het weekend het juiste moment om erop uit te gaan. Je spreekt af met vrienden of trekt erop uit naar een andere stad. De Weekendcommissie is opgericht om voor de leden van Flow een stedentrip en een verenigingsweekend te organiseren waar iedereen elkaar net even op een ander manier leert kennen en even bij kan komen van de, zoals al eerder genoemd, wekelijkse drukte.

De Weekendcommissie combineert eigenlijk het beste van beide werelden. Tijdens de stedentrip zal er cultuur gesnoven worden en zal er kennis worden gemaakt met het uitgaansleven van de desbetreffende stad. Tijdens het verenigingsweekend ligt de nadruk voornamelijk op groepsbinding en zullen wij als commissie laten zien dat wij weten hoe we een feestje moeten organiseren.

Heb je ideeën, vragen of opmerkingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via weekend@svflow.nl.

V.l.n.r.: Ivo de Haan (Bestuursbuddy), Mart Senden, Lea Körber, Rein Vervoort (Commissaris), Lonneke Huijbregts, Lianne van der Zijden, Jolinde Feenstra, Meggie Janssen

0

Start typing and press Enter to search