De volgende bedrijven zijn een partner van Flow:

Scribbr

Scribbr is een nakijkservice voor al je verslagen, papers en scripties. Naast controle van al je belangrijke opdrachten en scripties, bieden ze ook een plagiaat-check en een APA-check. Leden van Flow krijgen €10,- korting! Klik hier voor meer informatie.

BOOM

BOOM richt zich op strategie en communicatie. Vanuit ‘deep purpose‘ sluiten we organisaties aan op het heden en bereiden we hen voor op de toekomst. Onze professionals werken dagelijks samen om duurzame waarde te creëren voor organisaties, hun mensen én hun omgeving. We hanteren een integrale aanpak, die antwoord geeft bij vraagstukken over positionering, digitale transformatie, maatschappelijke verbinding, reputatie, communicatie, cultuur, alignment en performance. Kijk op www.boomstrategie.nl voor meer informatie.

Achmea

Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. Wij verzekeren ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. Met welke visie? Hoe geven we onze klanten financiële zekerheid? Onze focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij we verantwoord omgaan met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, willen we de geldzaken goed regelen voor onze klanten.In samenwerking met Flow organiseren we een leuke activiteit voor de leden van de studievereniging. Kijk ook op www.achmea.nl voor meer informatie!

Klein Café Van Horen Zeggen

Klein Café Van Horen Zeggen is de stamkroeg van studievereniging Flow. Elke eerste woensdag van de maand organiseert Flow hier een borrel, met elke keer een ander thema. Ook vinden er door het jaar heen verschillende activiteiten plaats in dit café. Kijk voor meer informatie op www.cafevanhorenzeggen.nl.

Brunel

Brunel is een detacheringsbureau gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in onder andere finance, IT, en marketing. Voor Flow heeft Brunel al verschillende sollicitatietrainingen verzorgd, met als gevolg dat al verschillende Flow’ers via Brunel aan een baan zijn gekomen. Voor meer informatie over Brunel kijk je op www.brunel.nl.

Theaters Tilburg

Theaters Tilburg bestaat uit de schouwburg, concertzaal en studio. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten. Theaters Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen. De eigen programmering bestaat uit ruim 350 voorstellingen en concerten. Van cabaret tot klassieke muziek. Van musical tot dans. Daarnaast is Theaters Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio. Stichting Theaters Tilburg kent een directeur/bestuurder (Rob van Steen), een managementteam en een raad van toezicht. Als lid van Flow maak je iedere maand kans op twee kaartjes voor een leuke voorstelling. Kijk ook eens op www.theaterstilburg.nl.

The Shortlist

The Shortlist is een nieuw carrièreplatform wat volledig gericht is op de student als “talent”. Op dit platform kunnen studenten uitvinden waar hun ambities, sterke punten en zwakke punten liggen. Verder kunnen er ook assessments gedaan worden en serious games gespeeld worden. Alles is dus gericht op de ontwikkeling van de talenten. Recruiters kunnen op dit platform in contact komen met onze studenten. Voor meer informatie kun je kijken op www.the-shortlist.com.

Tigerprint Textieldruk & Merchandise

Tigerprint is al bijna 30 jaar leverancier van bedrukte textiel en marktleider in full colour drukwerk. De textieldrukkerij heeft een online webshop en heeft twee winkels gevestigd in Tilburg en Breda. De redelijke prijzen (o.a. studentenkorting), een uitgebreid assortiment aan kleding, topkwaliteit bedrukkingen en de goede service maakt Tigerprint een ideale textieldrukker voor veel bands, verenigingen en bedrijven. Meer weten? Kijk op www.tigerprint.nl.

Drukbedrijf

Drukbedrijf.nl is een drukkerij in Amsterdam waar je online drukwerk kunt bestellen. Ze drukken echt alles op alles. Zo kun je er onder andere terecht voor  het drukken van flyers. Wij laten er ook onze brochures drukken. Op de website worden veel producten aangeboden. Ook als je niet kan vinden wat je zoekt, dan kunnen ze het wel drukken. Daarvoor kun je het beste contact met ze opnemen. Naast het drukwerk verzorgen ze ook het ontwerp van je producten en kunnen ze bijna altijd wel met spoed leveren.

Proef Proeverijen

Proef Proeverijen verzorgt eenmaal per jaar een bierproeverij voor leden van Flow. Met inmiddels ruim 4 jaar ervaring in het verzorgen van proeverijen laten zij hun klanten veel moois proeven en leren zij hen over deze prachtige Bourgondische producten. Neemt u eens een kijkje op de website: www.proefproeverijen.nl.

Studystore

De boekenverkoop van Flow wordt mogelijk gemaakt door Studystore. Dankzij Studystore krijgen leden van Flow tot 10% korting en gratis verzending bij de aankoop van studieboeken! Studystore is te vinden op www.studystore.nl, of natuurlijk via onze boekenpagina!

De Vos en de Craen

De Vos en de Craen is een bourgondisch bier- en eetcafé in hartje Tilburg! Kom hier een keertje langs en proef één van de meer dan 160 verschillende bieren onder het genot van een lekker hapje van de uitgebreide menukaart. Zin in live muziek? Dan moet je op vrijdagavond bij De Vos en De Craen zijn!

Flow werkt samen met de volgende partijen:

Kweek Communicatie

Kweek Communicatie is een communicatiebureau in Tilburg, gerund door gemotiveerde studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen van Tilburg University. In de collegebanken doen we kennis op die we voor je in de praktijk brengen op het gebied van Web & Media en Taal & Tekst. Kun jij de hulp van toekomstige spinnen in ’t web gebruiken? Of heb je hulp nodig bij de d’s, de t’s en de puntjes op de i? We helpen je graag bij alle problemen op gebied van Web & Media en Taal & Tekst. Neem dus gerust eens een kijkje op onze website: www.kweekcommunicatie.nl.

Tominc

Tominc is het bedrijf achter het design van onze website. Eigenaar van dit bedrijf is Tom van Altena, een Flow-alumnus.

Geïnteresseerd in een partnerschap met Flow? Klik hier voor meer informatie.

0

Start typing and press Enter to search