Voorzitter

Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor onder andere het maken van agenda’s, het voorzitten van vergaderingen en ben je bovendien representatief voor je bestuur en de vereniging. Aan het begin van het jaar presenteer je het beleidsplan die je samen met je bestuur geschreven hebt. Je streeft tijdens het hele bestuursjaar om de beleidspunten te realiseren en zorgt er bovendien  voor dat in het meerjarenplan vorderingen worden gemaakt. Naast deze taken ben je bezig met algemene bestuurstaken die onderling verdeeld worden. Je maakt er samen met je bestuur een ontzettend mooi jaar van en je leert ontzettend veel!

Lijkt het jou leuk om het gezicht van de vereniging te zijn, vergaderingen te leiden en representatief en verantwoordelijk te zijn? Dan is het voorzitterschap misschien wel wat voor jou!

Vicevoorzitter

De vicevoorzitter houdt zich meestal bezig met het onderhouden van de website en ICT van de vereniging. Dit houdt in dat je zowel eindverantwoordelijk bent voor het up-to-date houden van de website en alle communicatie naar buiten toe via sociale media, als het nodige onderhoud van ICT achter de schermen. Vanzelfsprekend ben je hierdoor in ieder geval bestuursbuddy van de webcommissie en maak je ná je bestuursjaar samen met je voorganger deel uit van de (onofficiële) webadviescommissie. Natuurlijk heb je naast deze taken nog enkele algemene bestuursfuncties en ben je als vicevoorzitter het ‘manusje van alles’ dat vaak losse taken oppakt en eventueel extra commissies op zich neemt.

Heb jij affiniteit met ICT en houd je van afwisselend werk? Wie weet is een functie als vicevoorzitter jou dan wel op het lijf geschreven!

Secretaris

De secretaris voert de correspondentie met leden, andere verenigingen en de universiteit. Je onderhoudt de contacten en houdt alle binnenkomende e-mail en post bij. Daarnaast notuleer je de algemene en dagelijkse bestuursvergaderingen en zorg je dat de ledenlijst te allen tijde up-to-date is. Bovendien werk je mee met voorlichtingsactiviteiten van de faculteit, zoals de proefstudeerdag en het organiseren van meeloopdagen.

Vind jij het leuk om contacten te onderhouden, kan je goed plannen en ga je georganiseerd te werk? Dan past een secretarisfunctie misschien wel bij jou!

Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van Flow. Je stelt aan het begin van het collegejaar een begroting voor de vereniging op, die je het hele jaar als richtlijn zal blijven gebruiken. Aan het eind van het boekjaar maak je een eindbalans op en presenteer je deze. Daarnaast zie je toe op alle begrotingen/realisaties van de commissies en ben je de bestuursbuddy van de Studiereiscommissie. Naast het boekhouden en bijhouden van alle bankzaken stel je ook contracten en facturen op. Bovenal ben je natuurlijk bestuur van Flow en zorg je samen met je bestuursgenoten voor een mooi jaar.

Kan jij het overzicht goed bewaren, verantwoordelijk zijn en let jij op details? Denk dan eens aan een functie als penningmeester!

Commissaris Externe Betrekkingen (CEB)
Als CEB onderhoud je het contact met bedrijven en ben je verantwoordelijk voor de acquisitie. Aan het begin van het collegejaar stel je een PR-plan op dat je gedurende het collegejaar probeert te verwezenlijken. Aan het einde van je bestuursjaar presenteer je de vorderingen die je hebt gemaakt op het gebied van contact met bedrijven, sponsoring en andere PR-doelen.

Ben jij niet bang om de telefoon op te pakken en het gezicht van de vereniging te vormen voor bedrijven en andere externe contacten? Wie weet zien wij in jou dan wel onze Commissaris Externe Betrekkingen!