Voorzitter

Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor onder andere het maken van agenda’s, het voorzitten van vergaderingen en ben je bovendien representatief voor je bestuur en de vereniging. Je hebt in deze rol veel contact met de universiteit en andere (studie)verenigingen. Aan het begin van het jaar presenteer je het beleidsplan dat je samen met je bestuur geschreven hebt. Je streeft tijdens het hele bestuursjaar om de beleidspunten te realiseren en zorgt er bovendien voor dat in er in de Algemene Aandachtspunten vorderingen worden gemaakt. Naast deze taken ben je bezig met algemene bestuurstaken die onderling verdeeld worden. Je maakt er samen met je bestuur een ontzettend mooi jaar van en je leert ontzettend veel!

Lijkt het jou leuk om het gezicht van de vereniging te zijn, vergaderingen te leiden en representatief en verantwoordelijk te zijn? Dan is Voorzitter zijn misschien wel wat voor jou!

Secretaris

De secretaris voert de correspondentie met leden, andere verenigingen en de universiteit. Je onderhoudt de contacten en houdt alle binnenkomende e-mail en post bij. Daarnaast notuleer je de Algemene en Dagelijkse Bestuursvergaderingen en zorg je dat de ledenlijst te allen tijde up-to-date is. De administratie van de Flowmissie, webshop en bestuursactiviteiten is ook jouw verantwoordelijkheid. Tot slot onderhoud je het contact met alumni, de Club van 50 en de oud-besturen.

Vind jij het leuk om contacten te onderhouden, kan je goed plannen en ga je georganiseerd te werk? Dan past een functie als Secretaris misschien wel bij jou!

Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van Flow. Je stelt aan het begin van het collegejaar een begroting voor de vereniging op, die je het hele jaar als richtlijn zal blijven gebruiken. Aan het eind van het boekjaar maak je een eindbalans op en presenteer je deze. Daarnaast zie je toe op alle begrotingen/realisaties van de commissies en ben je de bestuursbuddy van de Studiereiscommissie. Naast het boekhouden en bijhouden van alle bankzaken stel je ook facturen op, voer je incasso’s uit en vraag je subsidies aan bij de universiteit. Bovenal ben je natuurlijk bestuur van Flow en zorg je samen met je bestuursgenoten voor een mooi jaar.

Kan jij het overzicht goed bewaren, verantwoordelijk zijn en let jij op details? Denk dan eens aan een functie als Penningmeester!

Interne Betrekkingen

Het bestuurslid Interne Betrekkingen houdt zich meestal bezig met het onderhouden van de website en IT van de vereniging. Dit houdt in dat je zowel eindverantwoordelijk bent voor het up-to-date houden van de website en alle communicatie naar buiten toe via sociale media, als het nodige onderhoud van IT achter de schermen. Vanzelfsprekend ben je hierdoor in ieder geval bestuursbuddy van de Webcommissie en maak je ná je bestuursjaar samen met je voorganger deel uit van de (onofficiële) Webadviescommissie. Naast deze taken heb je nog enkele algemene bestuursfuncties en ben je verantwoordelijk voor de studiebegeleiding en AVG.

Heb jij affiniteit met IT en houd je van afwisselend werk? Wie weet is een functie als Interne Betrekkingen jou dan wel op het lijf geschreven!

Externe Betrekkingen

Als EB onderhoud je het contact met bedrijven en ben je verantwoordelijk voor de acquisitie. Aan het begin van het collegejaar stel je een PR-plan op dat je gedurende het collegejaar probeert te verwezenlijken. Aan het einde van je bestuursjaar presenteer je de vorderingen die je hebt gemaakt op het gebied van contact met bedrijven, sponsoring en andere PR-doelen.

Ben jij niet bang om de telefoon op te pakken en het gezicht van de vereniging te vormen voor bedrijven en andere externe contacten? Wie weet zien wij in jou dan wel onze Externe Betrekkingen!