Hoe werkt het met samenvattingen?

Flow biedt gratis samenvattingen aan voor onze leden (samenvattingen kosten €5,- voor niet-leden). Je kan de samenvattingen downloaden via de Webshop. Als je je samenvatting aan Flow verkoopt kan je er tot €17,50 voor krijgen! Je vindt hier meer informatie over op deze pagina.

Ben je op zoek naar nog meer hulp bij je studie? Klik dan hier voor meer informatie over de bijlessen van Flow. Heb je al een samenvatting geschreven, en lijkt je het leuk om je medestudenten nog beter te helpen? Klik dan hier voor meer informatie over het geven van bijles via Flow.

Het kopen van samenvattingen

Je kunt samenvattingen kopen via onze Webshop. De samenvattingen zijn gerangschikt per studiejaar. Je kunt ook zoeken naar een specifieke samenvatting met behulp van het zoekvak op de website.

Verkoop jouw samenvatting

Je kunt je zelfgeschreven samenvattingen aan Flow verkopen voor maximaal €17,50. Je kunt je samenvatting naar onze Interne Betrekkingen sturen via onderstaand formulier. Diegene zal dan de samenvatting controleren en stuurt een e-mail met een offerte.

De samenvatting moet in een Word-bestand (.docx formaat) gestuurd worden, zodat wij de samenvatting kunnen controleren en zodat wij als je akkoord gaat met ons aanbod, het Flow-template eraan kunnen toevoegen. Wij zullen nooit een samenvatting in onze Webshop plaatsen zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Name:

Summary for course:

Word (.docx) file of summary:

Remarks or questions:

View the Flow Privacy Statement

Samenvattingen evalueren

Heb je een samenvatting gekocht en wil je een recensie achterlaten? Je kunt op deze pagina een evaluatie van je samenvatting schrijven!

Evaluatie samenvatting

Voor de samenvatting van welk vak wil je een evaluatie geven?

In welk jaar was deze samenvatting geschreven?
Het jaartal vind je op het voorblad van de samenvatting.

Wat voor een cijfer geef je deze samenvatting?
Je kan een cijfer tussen 1 en 5 geven.

Schrijf hieronder je evaluatie van de samenvatting.

Vul hieronder je e-mailadres in als je een reactie op je evaluatie wilt.

Selecteer wat op jou van toepassing is:

Algemene Voorwaarden