Nieuw!

Het eerste inschrijfmoment voor een actief lidmaatschap bij Studievereniging Flow is in september gesloten. Maar vanaf dit jaar, wil Flow door het jaar heen mensen alsnog de kans geven om actief te worden. Daarom zijn de inschrijvingen voor een actief lidmaatschap opnieuw geopend! Ben je bijvoorbeeld van gedachten veranderd of kom je terug van een uitwisseling… En wil je ook actief lid worden bij Studievereniging Flow? Schrijf je dan nu in! De inschrijvingen zijn open tot 1 februari 2021.

Actief Worden in 2020-2021

Wil je meer uit je studentenleven halen in Tilburg? Studievereniging Flow is altijd opzoek naar enthousiaste studenten die actief willen worden! Actief lid worden bij Flow draagt niet alleen bij aan je persoonlijke ontwikkeling, maar het geeft je studentenleven direct een kickstart! Als actief lid ontwikkel je jezelf op educatief, professioneel en sociaal gebied.

Ieder jaar van je studie kun je actief lid worden en deel uit maken van een (of meerdere) van onze 11 commissies. Elke commissie heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en bied je andere uitdagingen en kansen aan. Flow biedt leden een breed aanbod aan van zowel formele- als informele commissies, die ieder in werkdruk variëren. Bij sommige commissies zal de werkdruk wat hoger zijn dan bij de ander, dus er zal altijd een commissie zijn die bij je studieloop past. Raadpleeg eens de ervaringsverhalen van een aantal actieve leden!

Dus ben jij opzoek naar een boost voor je studentenleven in Tilburg? Word actief lid bij Flow en organiseer diverse activiteiten samen met andere Flow leden en leer elkaar beter kennen tijdens de Flow activiteiten!

Informatie

Wil je meer lezen over de ervaringen van leden al actief zijn bij Flow? Klik dan op de onderstaande knop.

Wil je meer lezen over de commissies die we bij Flow hebben? Klik dan op de onderstaande knop.

Extra voordeel: Knaek Discount Card

Naast alle gebruikelijke voordelen die je als lid ontvangt, heb je als actief lid de kans om één van de 50 Knaek Discount Cards te krijgen die Flow ontvangt. Met de Knaek Card kun je korting krijgen op tal van plaatsen in Tilburg, zoals McDonald’s, Euroscoop of Starbucks.  Houd er rekening mee dat je de app voor het gebruik van de Knaek Card nodig hebt en je de kaart elk jaar moet vervangen. Je kunt de Knaek aan het begin van het jaar ophalen op de Flowkamer.

Inschrijfformulier

Let op: je moet ook lid zijn van Flow om actief lid te kunnen worden. Je kan je hier aanmelden als lid van Flow.

Tip: Sommige commissies zijn misschien al vol. Daarom adviseren wij je je voor meerdere commissies in te schrijven, zodat je in een commissie die je aanspreekt terechtkomt.

Voornaam

Achternaam

Selecteer wat op jou van toepassing is:

Selecteer de commissies waar je interesse in hebt.

Schrijf een korte motivatie waarom je actief wilt worden bij deze commissies.
Als je je voor meerdere commissies aan wilt melden, geef dan in je motivatie ook aan welke commissie je op je eerste plaats, tweede plaats, (etc.) hebt staan.

Verenigingskleding
Het kan handig zijn om een Flow Shirt te hebben als je een actief lid wordt. Als je nu alvast een Flow Shirt wilt kopen kan je die hier bestellen.

De inschrijvingen voor het actief lidmaatschap zijn gesloten.