Actief worden in 2022-2023

Wil je meer uit je studentenleven halen in Tilburg? Studievereniging Flow is altijd op zoek naar enthousiaste studenten die actief willen worden! Actief lid worden bij Flow draagt niet alleen bij aan je persoonlijke ontwikkeling, maar het geeft je studentenleven direct een kickstart! Als actief lid ontwikkel je jezelf op educatief, professioneel en sociaal gebied.

Ieder jaar van je studie kun je actief lid worden en deel uit maken van een (of meerdere) van onze commissies. Elke commissie heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en bied je andere uitdagingen en kansen aan. Flow biedt leden een breed aanbod aan van zowel formele als informele commissies, die ieder in werkdruk variëren. Bij sommige commissies zal de werkdruk wat hoger zijn dan bij de ander, dus er zal altijd een commissie zijn die bij je studieloop past. Raadpleeg eens de ervaringsverhalen van een aantal actieve leden!

Dus ben jij op zoek naar een boost van je studentenleven in Tilburg? Word actief lid bij Flow en organiseer diverse activiteiten samen met andere Flow-leden en leer elkaar beter kennen tijdens de Flow-activiteiten! De registraties zijn voor een paar commissies geopend.

Informatie

Wil je meer lezen over de ervaringen van leden die al actief zijn bij Flow? Klik dan op de onderstaande knop.

Wil je meer lezen over de commissies die we bij Flow hebben? Klik dan op de onderstaande knop.

Inschrijfformulier

Je moet ook lid zijn van Flow om actief lid te kunnen worden. Je kan je hier aanmelden als lid van Flow.

00000000A_Registration Second Round Active Membership
Name
Name
First
Last
Committees
Please select the committee(s) you are interested in.
Please include a motivation on why you are interested in joining the committee(s) you selected.
Agreement Terms