Ervaringenplatform

Arbeidsmarkt

Hier kan je verhalen lezen van studenten die een studiegerelateerde bijbaan hebben en verhalen van mensen die een carrière nastreven. Waar ga jij na je studie werken?

Stages

Op deze pagina kan je de ervaringen van studenten vinden die stages bij meerdere bedrijven hebben gelopen. Wat hebben zij tijdens hun stage geleerd? Raden zij het aan?

Buitenland

Lees hier verhalen van studenten die in een ander land hebben gestudeerd. Ben jij ook geïnteresseerd in het buitenland? Ga naar deze pagina voor tips van de experts!

Minors

Op de ervaringen- pagina voor minors kan je ervaringen lezen van studenten die een minor hebben gedaan. Zij leggen uit wat zij (minder) leuk vonden aan hun minor.

Masters

Twijfel je tussen verschillende masters? Lees dan deze ervaringen van studenten die relevante masters in Tilburg en andere steden hebben gevolgd.

international_icon

International

Ontdek verhalen van studenten die vanuit het buitenland naar Tilburg University zijn gekomen om hun studie te volgen. Hoe is het om Flowlid te zijn als internationale student?

logo-tilburg-university

Universiteit

Wil je werk en studie op één plek combineren? Lees over studenten die werken of andere activiteiten doen zoals een bestuursjaar aan Tilburg University.

ontwerp-zonder-titel25

Suggesties

Heb je een ervaring die je wil delen? Stuur ons een mail!