Flow zou niet de vereniging zijn die ze is vandaag de dag, als alle voorgaande bestuursleden niet zo enthausiast geweest waren. Hier beneden vind je alle oud-besturen van Flow.

Oud-besturen

Bestuur XVIII – 2019/2020

v.l.n.r.: Ivo de Haan (Interne Betrekkingen), Fenna Lambregts (Secretaris & Vicevoorzitter), Dore de Smidt (Chair), Alieke Bakker (Treasurer), Anne Ninteman (External Affairs)

Bestuur XVII – 2018/2019

v.l.n.r.: Dirk Goosen (Interne Betrekkingen), Nina Rooze (Secretaris), Robbert Spaargaren (Voorzitter), Ayra Lintsen (Penningmeester & Vicevoorzitter), Anouk den Doelder (Externe Betrekkingen)

Bestuur XVI – 2017/2018

v.l.n.r.: Anneloes Meijer (Externe Betrekkingen), Meggie Janssen (Secretaris), Nina Serpenti (Voorzitter), Ramon Pieternella (Vicevoorzitter), Anouk Smits (Penningmeester)

Bestuur XV – 2016/2017

v.l.n.r.: Stephanie Kruythof (Externe Betrekkingen), Suzan van Dijke (Secretaris), Anne Kessels (Voorzitter), Sara van der Boon (Penningmeester)

Bestuur XIV – 2015/2016

Bestuur 2015-2016

v.l.n.r.: Donny Batenburg (Secretaris), Evi van der Weegen (Externe Betrekkingen), Dennis de Groot (Voorzitter), Arjen Traas (Penningmeester)

Bestuur XIII –  2014/2015

v.l.n.r.: Yvonne Withagen (Penningmeester), Femke de Bruijn (Externe Betrekkingen), Sjors van der Heijden (Voorzitter), Vera van der Laan (Secretaris), Yannick Maas (Vicevoorzitter)

Bestuur XII – 2013/2014

v.l.n.r.: Pieter Winnemuller (Vicevoorzitter), Barbara Verstappen (Secretaris), Iskander de Lange (Voorzitter), Ghyslaine Krebbekx (Externe Betrekkingen), Wout Spierts (Penningmeester)

Bestuur XI – 2012/2013

v.l.n.r.: Natasja Schouten (Vicevoorzitter), Madi Kliffen (Secretaris), Anne Derksen (Penningmeester) en Nick Tammel (Voorzitter)

Bestuur X – 2011/2012

v.l.n.r.: Corine Boonman (Secretaris), Inge de Weerd (Penningmeester), Teun Vugts (Vicevoorzitter) en Leo Tegelaar (Voorzitter)

Bestuur IX – 2010/2011:

v.l.n.r.: Yannick van den Hurk (Penningmeester), Veerle Huigen (Secretaris), Mirna van Herk (Voorzitter) en Rik Wassens (Vicevoorzitter)

Bestuur VIII – 2009/2010

v.l.n.r.: Maarten van Heijningen (Voorzitter), Amy Jacobs (Penningmeester), Karlijn van Hoek (Secretaris) en Jurgen Geboers (Vicevoorzitter, een half jaar)

Bestuur VII – 2008/2009

v.l.n.r.: Koen Nijenhuis (Vicevoorzitter), Renske Bakker (Secretaris), Evy van Hulten (Voorzitter) en Loes Mahieu (Penningmeester)

Bestuur VI – 2007/2008

v.l.n.r.: Kim Schoot (Penningmeester), André Kevenaar (Voorzitter), Simone van Schip (Secretaris) en Fleur van Dongen (Vicevoorzitter).

Bestuur V – 2006/2007

Bart Kock (Voorzitter), Nienke Eckhardt (Vicevoorzitter), Pascal Hopman (Penningmeester) en Marlous Janssen (Secretaris)

Bestuur IV – 2005/2006
Bart Kock (Voorzitter), Stefan Goossens (Vice-voorzitter), Jolijn Waterkamp (Penningmeester) en Annette Bout (Secretaris)

Bestuur III – 2004/2005

v.l.n.r.: Paul op de Weegh (Voorzitter), Laura Molenaar (Secretaris) en Jolijn Waterkamp (Penningmeester) – Francis Koelemaij (Vicevoorzitter, staat niet op de foto)

Bestuur II – 2003/2004

v.l.n.r.: Paul op de Weegh (Voorzitter), Carla de Jager (Penningmeester), Bastiaan de Koeijer (Secretaris)

Bestuur I – 2002/2003

Het allereerste Flow bestuur met een aantal actieve leden.