Wanneer is de Flowkamer geopend?

In de tabel hieronder is te zien wanneer de verschillende bestuursleden kamerdienst hebben. Helaas kunnen de bestuursleden nog niet elke dag aanwezig zijn op de Flowkamer (E204) door de corona maatregelingen. Het is op het moment ook nog niet toegestaan vanuit de universiteit om langs te komen op de kamer i.v.m. een maximaal toegestaan aantal mensen in de kamer. Het zal dus voorlopig nog niet mogelijk zijn om langs te komen voor vragen, voor een kopje koffie of om te relaxen. Mocht je toch vragen hebben dan kun je het bestuur altijd bereiken via de sociale media kanalen en via mail bestuur@svflow.nl.

Dag Openingstijden Bestuursleden
Maandag 10:00u – 17:00u Sydney & William
Dinsdag 10:30u – 17:00u Ayleen & Rein
Woensdag 10.00u – 17.00u Rein & Wouter
Donderdag 10:00u – 17:00u Sydney & Wouter (Ochtend)/ Ayleen (Middag)
Vrijdag 10:00u – 17:00u William & Ayleen (Ochtend)/ Wouter (Middag)

Waar is de Flowkamer?

Het kantoor van Flow is in het Esplanade gebouw in kamer E204. Je vindt het kantoor door naar de tweede verdieping te gaan en de gang aan je rechterhand te volgen. Je vindt de Flowkamer aan het einde van de gang.

De wekelijkse openingstijden kan je vinden onderaan de website en in de app.