Flow App

Sinds 2017-2018 heeft Flow ook een eigen App! In de App kan je de foto’s van de laatste activiteiten vinden, maar ook op de hoogte blijven van alle aankomende evenementen, samenvattingen downloaden, kortingsdeals van de Flow Member Card-raadplegen, de Flowmissiestand bekijken, en hier worden in de loop van het jaar nog meer functionaliteiten aan toegevoegd!

Om te stimuleren dat jullie de App meer gaan gebruiken, organiseren we een winactie. Als je je in de App voor het speciale evenement “Subscribe and Win!” inschrijft, ding je mee naar een vrijkaartje voor Pathé Tilburg! Je kan je tot en met donderdag 17 oktober inschrijven op het evenement om kans te maken. De winnaar wordt hierna gekozen.

Als je de App nog niet hebt …

… dan kan je die gratis downloaden uit de Apple App Store of de Google Play Store. Je hebt als het goed is ook in je mail een activeringscode voor de Flow App gehad. Als je in de App daarna je e-mail en de activeringscode invult, kan je van de Flow App genieten! Als je je activeringscode voor de app kwijt bent, kan je een mail naar internebetrekkingen@svflow.nl sturen, zodat wij jou een nieuwe code kunnen geven.

0

Start typing and press Enter to search