In No category

Beste leden,

Een nieuw Flowjaar begint natuurlijk met een spetterend nieuw idee binnen de vereniging. Tijdens de kerstborrels, hapjes en het knallende vuurwerk hebben wij niet stil gezeten. Het is van groot belang dat Flow commissies heeft, daarom werd er een nieuw project verzonnen waarbij de commissies zelf in de spotlights staan. Bij elke activiteit kan een betreffende commissie punten winnen. De commissie die aan het einde van het semester de meeste punten heeft behaald, heeft de missie van Flow volbracht en kan zich zelf tot Flowmissie voorjaar 2011 uitroepen. De spelregels van de Flowmissie zijn als volgt. Er hangt op de Flowkamer een groot ‘spelbord’ waarop alle commissies al een plekje hebben op de ranglijst.

Let goed op: de Flowmissie is reeds gestart op 1 januari. Dit kan dus betekenen dat jouw commissie al punten heeft binnengesleept! Hoe kan een commissie punten verdienen?

  1. Aanwezigheid bij borrels. 1 punt per commissielid, bonuspunten als de commissie compleet is.
  2. Aanwezigheid formele en informele activiteiten. Per commissielid twee punten.
  3. Eerste, tweede en derde plaats commissiebattle. Punten worden nader bekend gemaakt.
  4. Aanwezigheid tijdens studiereis. Twee punten per commissielid.
  5. Het bestuur nuttige hulp aanbieden. Één punt per commissielid.
  6. De meest dronken vlegel uithangen tijdens een activiteit. Hiervoor worden aan slechts één commissie drie punten uitgereikt.
  7. Zeuren over de regels levert minpunten op afhankelijk van de kritiek.

Wanneer er nieuwe regels bij komen laten we dit op officiële wijze aan jullie weten. Het enige wat jullie nu rest is het bezoeken van de Flowkamer om jullie behaalde punten te komen bezichtigen. De ranglijst wordt niet online gezet. De spectaculaire prijs zal zich in een super tof cadeau uiten.

Tot zover, het bestuur.