In Evenementen

Op 17 mei organiseren Asset | Economics, Asset | SBIT en Flow samen de derde editie van de Business Data Challenge. Tijdens dit evenement word je door de deelnemende bedrijven uitgedaagd aan de hand van een uitgebreide data-gerelateerde case, die in teams moet worden opgelost. Na afloop kun je, onder het genot van een diner, in contact komen met deze bedrijven. Dit jaar zullen DHL, Itility en Bright Cape meedoen. Dit evenement is dus dé uitgelezen kans om in contact te komen met potentiële werkgevers en de theorie van je studie op praktijksituaties te kunnen toepassen!

In de case werk je samen met je team naar een aantal mijlpalen toe. Tussen de mijlpalen door is er ruimte voor intermezzo’s en een lunch om je energie op peil te houden. Aan het einde van de case presenteren alle teams hun bevindingen en oplossing aan het bedrijf, waarna het beste team van elke case doorgaat naar de finale.

Nadat er een winnaar bekend is gemaakt door de jury is het tijd om over te gaan tot het diner. Tijdens dit diner kun je genieten van lekker eten en tegelijkertijd in contact komen met recruiters.

De Business Data Challenge zal plaatsvinden in de Cinecitta van 9:00 uur tot 22:00 uur. De registraties zijn geopend tot 11 mei, 23:59 uur. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in! Inschrijven kan op de website van Asset | Economics via de knop aan de rechterkant.

Registraties