In Evenementen

Nu 2020 (eindelijk?) bijna achter ons ligt, is de tijd gekomen om uit te kijken naar al het moois dat 2021 ons te bieden heeft! Het Dagelijks Bestuur organiseert daarom een ouderwets gezellige Nieuwjaarsborrel. Op woensdag 13 januari zal het Dagelijks Bestuur samen met jou proosten op het nieuwe jaar vanaf 20.00 uur. Om de ultieme nieuwjaarsborrelervaring te beleven, kun je ervoor kiezen het nieuwjaarsborrelpakket te bestellen! Dit pakket is voor slechts €5,- van jou en bevat eten en drinken! Het pakket wordt op 13 januari bij je thuis bezorgd door het Dagelijkse Bestuur.

De borrel zal aanvangen in een algemene Zoommeeting, waarin gezamenlijk wordt geproost op het nieuwe jaar. Hierna kan iedereen in kleinere groepen genieten van de inhoud van het pakketje! Als je tijdens de borrel met een specifieke groep gezellig wilt borrelen, geef dit dan aan in het registratieformulier.

Het is mogelijk om je aan te melden voor de borrel tot 11 januari 2021, 17.00 uur. Wil je deelnemen aan de borrel op 13 januari 2021? Schrijf je dan nu in!

Registraties

Let op: De pakketten worden alleen in Tilburg bezorgd.