In Evenementen

Helaas kan vanwege corona de Citytrip van dit jaar niet fysiek doorgaan. Maar niet getreurd, de Weekendcommissie werkt keihard door om toch iets tofs neer te zetten! Op 5 en 6 november gaat de commissie online activiteiten organiseren, om toch nog met elkaar een gezellig ‘weekend’ te hebben. Mocht je nu al iets gepland hebben, geen probleem! Je kan je ook per dagdeel opgeven, zodat je niet alle gezelligheid van Flow hoeft te missen.

Programma

Op donderdagmiddag vangt het ‘weekend’ aan met een gezamelijke, online opening, waar je de anderen weer kunt zien! Hier krijg je ook gelijk een lijst met coronaproof challenges, die je gedurende de twee dagen kunt uitvoeren. Degene die aan het eind de meeste punten heeft verzameld, wint een fantastische prijs! In de avond nemen we deel aan een professionele online escaperoom, wat zeker de moeite waard is!

Op vrijdag vangen de activiteiten weer vroeg aan! Alle mensen die in Tilburg wonen, kunnen tegen een kleine bijdrage een perfect verzorgd ontbijtje thuis bezorgd krijgen en hier gezellig samen (online) van genieten! Ook mensen buiten Tilburg kunnen dit online ontbijt meemaken, al moet je dan zelf voor een lekker broodje zorgen. Het programma eindigt op de vrijdagavond, met een ouderwets gezellige pubquiz met leuke prijzen.

Dag Activiteit Tijd
Donderdag Opening 16.00 uur
Donderdag & Vrijdag Challenges De hele dag
Donderdag Escape Room 19.45 uur
Vrijdag Ontbijt 08.30 uur-11.00 uur
Vrijdag Pub Quiz 20.00 uur

Kosten en Registratie Informatie

De kosten van weekend bedragen €5,- . Voor een verzorgd ontbijt betaal je €2,50 extra. De inschrijvingen zijn open tot en met vrijdag 30 oktober, 23.59 uur. Tot en met zondag 1 november kun je jezelf kosteloos uitschrijven. De Weekendcommssie heeft er nog steeds ongelofelijk veel zin in, en hopen zoveel mogelijk van jullie, gezond en wel, (digitaal) te zien!

Registraties

De inschrijvingen sluiten op vrijdag 30 oktober, 23.59 uur.